Sommarläger Lämnar De Fattiga Barnen Bakom

Jag sällan gick till sommarläger när jag växte upp. Ibland mina föräldrar skulle sätta mig i ett program genom lokala park district för ett par dagar, men för det mesta, jag hängde hemma eller på min far huset för att hitta saker att hålla mig sysselsatt. När jag ser tillbaka, jag tänker alltid på hur enkla gånger var och hur mina föräldrar var inte lika stressad som många av oss föräldrar är idag.

Tiderna har förändrats en hel del sedan dessa dagar av mina vänner och mig att köra runt kvarteret under sommarlov tills solen började att ställa in. Våra föräldrar inte undra vad vi gjorde. Så länge vi var hemma när vi var tänkt att vara, allt var bra. Nu har vi schemat för våra barns somrar från den dag de får ut av skolan tills de går tillbaka, med en vecka eller två break från lägret för en semester med familjen.

Det är åtminstone hur det ser ut för dem som har råd.

Det finns många familjer som inte kan skicka sina barn till lägret eftersom priserna har blivit löjligt. Om du inte har en massa extra inkomst, eller om du är undersysselsatta eller underbetalda, sommarläger alternativ är otroligt begränsad.

Jag arbetade i administration för sommar-program för år. Jag förstår att det krävs mycket för att köra ett bra läger. Du behöver för att kunna betala för kvalificerade instruktörer eller rådgivare. Om mat ingår, du har för att kunna täcka det. Det finns licenser och andra administrativa kostnader som registreringsavgifter samt.

Även fortfarande, jag har sett några veckolånga läger som kostar nästan lika mycket som min dotters skola undervisning för en hel månad, även om camp-dag för de flesta av dessa program är att börja vid 9 på morgonen och sluta vid klockan 3 på eftermiddagen Så, om du är en förälder som arbetar som får betalt per timme, eller om du är en ensamstående mamma, eller om du inte har pengar att betala för ytterligare barnomsorg för att täcka den tid som lägret slutar när du själv får ut av arbetet, ditt barn kan inte gå till det andra lägret.

Du vet vad det betyder, eller hur? Barn som får lära sig kodning över sommaren, eller utöva sport och konst, kom tillbaka till skolan vägen framåt för elever vars föräldrar inte hade råd med samma erfarenheter. Och så börjar det, den stora klassen dela.

Barn från familjer med låg inkomst måste jobba dubbelt så hårt för att försöka komma ikapp, och i vissa fall, att de aldrig göra. Sommaren lärande förlust som händer när barn inte har ett uttag för att fortsätta att lära sig under skollovet. Familjer med låg inkomst är de som påverkas mest av sommar bild. Med läger allt mer och mer dyra, barn som behöver berikning mest under sommaren kommer sannolikt inte att få det.

De läger som sprang jag var ideella organisationer, så vi skrev bidrag för att täcka de flesta av avgifter. För mindre än $200 för ett tio-veckors program, barnen kan släppas så tidigt som 7: a.m och stanna tills 6 p.m., som skulle ge arbetande föräldrar tillräckligt med tid för att pendla till campingen för att hämta sina barn. Våra instruktörer var en del av AmeriCorps regeringen service program som hjälpte till att subventionera deras lön. Hela personalen arbetade upprörande timmar att göra lägret hända för dessa barn, men det var värt det för att se till att inga barn var kvar.

Som entreprenör, finanser är alltid top of mind för mig. Jag förstår att dessa för-vinst läger laddar upp för att de kan. Efterfrågan finns, så varför inte jack upp priserna? Det gör att jag undrar dock om folk som kör dessa läger vet vad de gör och om de gör allt de kan för att se till att fattiga barn får aldrig en chans.

Ett läger med avgifter som börjar på $800: - /vecka för de yngsta (7 år gammal) campare säger att deras uppdrag är att "sätta eleverna om deras långsiktiga kompetensutveckling vägar." Det är ett fantastiskt uppdrag. Det är synd att de barn som skulle gynnas mest av en stiftelse som skulle ställa upp dem för framtida framgång kan nog inte råd med det.

För att vara ärlig, min familj, kan knappt råd med sommarläger och både min man och jag har bra jobb. Jag börja tillämpa rabatter och stipendier tidigt på några läger, och planen till andra, byteshandel min professionella marknadsföringstjänster på camp under ett par veckor till ett värde av registrering. Jag jobbar också hemifrån så jag har möjlighet att ta med min dotter till lägret med kortare arbetstid för att spara på avgifter läger också.

Jag vet att jag är i en unik situation, och lika frustrerande som det är att jag måste vara kreativ för att kunna ha råd med sommarläger för mitt barn, jag är ledsen för de föräldrar som inte har möjlighet att försöka få det att fungera.

Vissa människor länge på somrarna hade vi tillbaka i dag för att det var kul att inte ha några scheman eller regler. Jag önskar att vi kunde gå tillbaka eftersom roligt var gratis, och de fattiga barnen faktiskt hade en chans att lyckas i framtiden.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar