Träna Med Barnen... När Du Inte är Gwyneth

Ett par månader innan min dotter föddes, Gwyneth Paltrow delade med sig av sina åsikter om nya mammor att förlora barnet i vikt genom att träna. Hon sade, "Varje kvinna kan göra tid — varje kvinna — och du kan göra det med din baby i rummet. Det har varit otaliga gånger då jag har arbetat med mina barn kryper runt överallt. Du bara få det att fungera, och om det är viktigt för dig, det kommer att vara viktigt för dem."

Jag bara hört talas om vad hon hade sagt efter att jag fött barn, förmodligen ungefär åtta veckor efter, för det var när läkaren sa att det var säkert att börja träna igen efter ett kejsarsnitt, och jag störtade tillbaka in i en daglig rutin.

Ursäkta mig en stund medan jag torka tårarna av skratt av mitt ansikte.

Det tog längre tid än för mig att återgå till att träna alls, att inte tala med någon regelbundenhet. Faktum är, jag är inte som Alla kvinnor/Gwyneth Paltrow. Jag var trött. Du ser, jag skulle varit att få upp flera gånger i natt för att mata en baby; sedan, efter att jag gick tillbaka till jobbet på heltid, det var pendling, samt dag-och sjukvård mickar, laga mat, tvätta, försöka på designer klänningar, hålla upp med min spännande nattliv ... oh vänta, de två sista var från Gwyneth liv. Hon var kvinna-ness är lömsk som att du börjar med hennes tankar.

Tillbaka till mina egna tankar, som om sex till sju månader efter min dotters födelse, fortfarande saknade fokus från inte tillräckligt med sömn, men var ändå meddela mig behovet av att starta någon form av träningsprogram. Jag hade slutat amma efter fyra månader, men hade fortsatt att dricka extra 500 kalorier per dag rekommenderas för ammande mammor, och långt ifrån att förlora barnet i vikt, skulle jag fick ungefär åtta kilo. Så jag var fast besluten att få tillbaka i form och jag tänkte att eftersom "alla kvinnor" skulle kunna göra det med "barnen kryper runt överallt," jag kan också.

Relaterade inlägg: 13 Sätt att Arbeta är Annorlunda Efter att Ha Barnen

Min dotter är inte mot övning per se, att döma av hennes ständig rörelse, aka hennes vakna liv. Hon är mot mig, och, i mindre utsträckning, hennes far, träna. Och jag är inte med här oändliga omgångar av "Ring Runt Ljus" (Varför inte två-åringar blir yr?). Eller för att utföra extra häftiga tolkningar av "Hjulen på Bussen" för att engagera dina obliques. Jag talar om vikter, kastar sig, och alla dessa varianter på plankan som är tänkt att dra åt den centrala muskler och få mig i dessa jeans jag kunde knappt dragkedja hela vägen upp innan jag blev gravid.

Småbarn har en tendens att vilja ha uppmärksamhet. Så det var en verklig huvud-ryggkliare för mig hur en mor kan träna med sina barn i rummet. Det var en sak när min dotter var ett spädbarn, men när hon blev öppenvård, glöm det. Så fort jag får ner på golvet för att börja stretching, hon är över mig. Jag får i push-up position, och hon ser det som en inbjudan till att spela horsey. Sit-ups hon tolkar som en variant på peek-a-boo, med sin lilla panna fånga mitt på upp motion: "Ödet, boo-boo." "Jag beklagar." "Hej, Mamma!"

Mamma tidskrifter föreslår att du använder din bebis som en typ av gratis vikt, hålla dem medan du gör knäböj, balansera dem på benen när du gör crunches. Jag gjorde detta ett par gånger men till slut gav upp på grund av att: Aj, boo-boo.

Jag ansåg baby yoga, men jag ser inte hur du kan förvänta dig att dessa små varelser att hålla utgör när de inte ens kan hålla sin blåsa.

Även när hon inte bokstavligen i mitt ansikte, att hon försöker få min uppmärksamhet, ringer till mamma för att be om saft, skriker, "jag bajs!" Och jag måste sluta vad jag gör för att se om hon bajsat, även om jag så småningom lära sig att om hon berättar mig att hon bajsat, hon har inte, därför att om hon har, hon kommer aldrig att erkänna det.

Relaterade Inlägg: 10 Människor Du Möter På Varje Övning Klass

Vårt slutliga lösningen var att använda Elmo som en distraktion, att köra sin Dvd-skivor rygg. Det är inte helt lösa problemet eftersom hon gillar och en av oss att sitta med henne medan hon tittar på TV, men vi kan turas om.

Som för tanken att om det är viktigt för dig att det kommer att vara viktigt att ditt barn, jag kan se att det är sant . . . someday. Förmodligen långt bort i fjärran framtid, när mina ben kommer vara för spröd för varje varaktig rörelse, och då min dotter kanske minns min dumdristig och dömd för försök till motion och se mig som ett bra exempel. Men just nu måste jag säga, det är inget som är viktigt för mig att min dotter har också erkänd som viktig. Inte Mamma sover, inte Mamma druckit en kopp kaffe medan det fortfarande är varmt, absolut inte Mamma gå till badrummet.

Så nu ska min man och jag turas om, och genom guds nåd Elmo, jag kommer en dag igen nästan passar i dessa jeans.

ADVERT

Lägg till din kommentar