10 Ursäkter För Barn " Fattiga Semester Beteende

Det är semester, vilket betyder att chansen att du ska hitta dig själv på en fest, en samling av vänner, eller ett arbete, att få vara tillsammans med människor som du inte sett på ett tag eller sällan prata med alla. Chanserna är också bra att dessa är de exakta ögonblick när dina barn kommer att välja att dra ut sina värsta, mest djävulska beteende för människor som inte känner dig väl till att se och döma.

Aldrig rädd. Jag är här för dig med en stellar pre-planned ursäkter för ditt barn " fattiga semester beteende...

1. Jag är så ledsen Billy ' s som tär på din katts svans. Han har gått igenom en enorm tillväxt spurt på sista tiden. Det gör honom extra hungriga.

2. Jag kan inte för mitt liv bestämma vad som är driven Susie till flash hennes vulva på Bra Farmor Myrtle. Hon har nyligen upptäckt flickor har vaginor och pojkar har penisar. Det är nog bara ett sätt att visa solidaritet.

3. Jag är så generad att du fångat Johnny slicka och sedan sätta tillbaka alla Deviled Ägg, ett i taget. Vi har betonat vikten av att överväga en alternativ innan du hoppar till ett slutligt beslut om något. Det verkar som att han missförstått lektion.

4. Jag ber om ursäkt att Peggy har försökt tvinga din son att äta snorkråkor. Vi har verkligen kört hem behovet av att dela med andra på sistone.

5. Jag är säker på att Timmy inte menar att kissa på cupcakes. Det är bara det att hans pappa har hjälpt honom praktiken att kissa på offentliga urinoarer, och, samt, efter kakor i det har typ varit en prioritet.

6. Jag har ingen aning om vad som kan vara motiverande Betty att riva omkring i rummet, bita människors rumpor. Jag tror att det har varit barnvakt så att hon kan titta på en massa Animal Planet nyligen. Jag vet någon som får en stern talar till, amirite?!

7. Nej, vi tillåter inte svordomar i vårt hem. Jag är ganska säker på att Bobby plockade upp "NU VAR FAN har jag LAGT DESSA JÄVLA NYCKLAR?!" från barnen på dagis. De har fått några allvarliga monster gå att placera.

8. Jag svär Sally har aldrig ritat på väggarna i matsalen med läppstift innan. Hennes lärare tycker att vi har ett riktigt Monet på våra händer och har varit uppmuntrande för alla typer av konstnärliga uttryck. Lärare, va?

9. Jag är lika chockad som du är att Tommy lindade upp en fart och gav den till din dotter som present. Det är inte som om vi någonsin skämtade om att göra något liknande hemma. Inte ens en gång.

10. Jag vet inte vad som fått in mina barn för att få dem att bete sig som en skrikande band av banshees . Måste vara allt som socker min mor-in-law håller utfodring dem bakom min rygg. Det är definitivt det. Socker. Och mor-i-lagar. Dålig kombination.

Relaterade inlägg: Kära Barn, Skruv Din Vredesutbrott

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar