Ursäkta mig medan jag går kräkas

Jag kastade Jeff en 30-års fest för några år sedan. Det var en intim affär, fyllda med våra närmaste vänner och en del familj. Cirka 3o människor. Jag arbetade i flera månader att komma med inredning och drycker och menyn. (Guld färger och granatäpple martinis och aptitretare i överflöd. I fall ni undrade.) En sak som aldrig gick upp för mig? Faktiskt med att ge någon form av rostat bröd. Vid ett tillfälle under kvällen, Jeff vände sig till mig och frågade om jag var på väg att säga något. Säga något ? Äh, okej...

Jag stod i mitt vardagsrum och nervöst stammered, "tack alla ni som kom... Grattis på Födelsedagen, Jeff!" Jag tror inte att det var riktigt vad han hade i åtanke.

Jag var omgiven av människor som jag kände som för ett decennium eller mer, och jag kunde helt enkelt inte dra ihop ett intelligent sträng av ord. Det var en ganska lamt ögonblick att vara med mig.

Så, när jag fick reda på att jag blev utvald att vara huvudtalare på BlogHer i två veckor, mitt omedelbara svar var spänning. Holy shit - detta är riktigt coolt! Ett rum fyllt med de mest inflytelserika människorna i den här branschen, tillsammans med så många människor som jag räknar som vänner. Vilken möjlighet!

Tills det slog mig: Ett par tusen människor. Plus mig. På en scen. På tal. Och så svimmade jag.

Okej, kanske inte verkligen men jag kände för det.

Så, några tips om att tala offentligt? Andra än hela föreställande dem nakna sak? Eftersom allt som går att göra är att göra mig vill ha en bukplastik och en boob jobb.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar