Ursäkta Mig Främmande, Men jag Kan Hålla Ditt Barn för Dig?

Jag följde en ner brödet gången i affären förra veckan. Igår såg jag en på biblioteket, och just denna morgon en annan man försöker att dricka sitt kaffe i fred på Starbucks. Jag vet inte vad det är som händer, men plötsligt nu ser jag dem överallt. Och jag kan inte sluta förfölja dem.

De är alla mammor med sina händer (och armar) mycket full. De är verkar jätte röd kundvagnar, barnvagnar, eller lekplats, gungor, allt medan jonglering en ignorans spädbarn försöker vicka ut sina armar. De kommer spendera år med att gå om verksamhet med multitasking hela dagen, aldrig ägna en tanke åt det faktum att de är doin' det hela med en liten pingla på sina höfter.

Jag vill bara gå upp till dessa mammor och säga en sak. (Och det är inte, "Boy, du gör säkert ha händerna fulla!" eftersom jag vet bättre.)

Jag vill säga: "Ursäkta mig, men kan jag kan du hålla ditt barn för dig?"

Med all sannolikhet, det finns inte en chans i helvetet att jag kommer att få de svar jag önskade. Mest sannolikt vad som kommer att hända är att jag får en konstig "Är du inte klok dam?" typ av utseende, förmodligen en kalla handen, en snabb och snabb undvikande, ett eye-rulle, och eventuellt någon kan även ringa till butiken säkerhet på mig. Om bara dessa mammor med sina vapen fullt ut skulle ge mig en minut att förklara ett par saker.

Jag har inte haft en riktig levande barn i, som, för EVIGT.

Och det är guds ärliga sanningen och mycket äkta anledningen till att jag vill hålla ditt barn, eller några barn för den delen. Det, och att jag är en trevlig, normal mamma och skulle älska att ge dig en liten paus. Men mest, min dammiga äggstockarna och min tomma armar vill bara känna dig som ett barn mot mitt bröst igen . Eftersom jag har nämnt att jag har inte haft en riktig levande barn i, som, för evigt ?

Jag kan inte ens tror de orden kommer ur min egen mun. Jag tillbringade vad som kändes som två decennier med en bulle antingen i ugn, på mitt bröst, på mina höfter, i mitt knä, på min axel, eller insvept i mina trötta armar. Och under större delen av den tiden jag egentligen bara ville att någon annat för att hålla min bebis, så jag kunde göra saker, som att kissa. Eller äta. Eller presentbutik med båda händerna. Jag var så rörd och ledsen över att ha ett spädbarn som en permanent bihang på min kropp, jag längtade efter alla chanser jag kan få när någon annat skulle hålla i min bebis.

Och nu vill jag bara ta alla tillbaka, eftersom min mjuka, rultig och mycket doftande spädbarn vars liten socka-omfattas fötter var för evigt att sparka mig i revbenen, alla växte till en lång, hårig, mycket stinkande människor som inte vill ha mig nära dem på något sätt, form, eller form.

Men "ser du inte har några vänner med barn?" kanske du frågar. Tyvärr, nej.Vi har alla gått vidare till teen helvetet eller har barn som nu bor i studentrum ( gulp ), och om en av våra egna barn gör sina egna barn, eller den ofattbara förändringen av livet graviditet inträffar, vi har alla fått något att hålla i våra vapen utom gigantiska högar av våta handdukar och vår stora barnen lämnar över våra hem.

Så vi stjälk, och vi vandrar du i butiker och ler mjukt, värkande att luta sig över och ta en djup doft av ditt barns huvud. Åh, bebis huvud luktar! Jag kan inte säga hur mycket bättre det är än 17-åriga huvud lukt. ( Lita på mig.)

Jag skulle till och med gå så långt som att erbjuda min baby-som innehar tjänster till en större återförsäljare. "Hej, Är Målet? Lyssna, Walmart kan hålla deras dörr greeters, eftersom jag har fått ett erbjudande du inte kan tacka nej till. Vill ha de skyndade moms att sakta ner lite och faktiskt ströva varje gång din butik i slutändan att spendera mer pengar? Anlita mig och min medelålders gal pals att erbjuda sig att hålla alla gråtande barn!" Kan du föreställa dig den monetära skador som en mamma kan göra om hon faktiskt kunde lugnt prova kläder i Mål? Vet du vad? Du skulle inte ens betalar oss. Bara hålla Starbucks rinner, och jag kommer att hålla på att gunga sakta och lugnande alla gnällspikar. Jag fick detta. Åh, du har ingen aning om hur bra jag har det.

Sanningen skall fram, jag vet att det finns massor av mammor där ute som gärna skulle lämna över sina barn till ett främmande mamma som mig bara för en fem minuters paus under ärende igång. Första gången moms, jag pratar inte om dig, eftersom jag vet att din weirdo radar är fortfarande för höga, men en dag du kommer att hitta dig själv titta runt bröd gången och bara vill för en främling att du kan slänga din baby. Mammor med tre, fyra, eller fem eller fler barn? Jag vet att du får mig, så gå vidare och bara hand som barnet över till mig och kasta lite bagels i din varukorg. Jag fick detta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar