30 Tecken Av Eteriska Oljor Missbrukare

Jag har aldrig varit en stor anhängare av naturliga läkemedel eller naturläkemedel. När jag frågade min kusin om eteriska oljor hon sålde, det var inte för att jag brydde mig om min hälsa, det var eftersom startpaketet kom med en diffusor som hade en vacker, lila ljus. Jag har aldrig haft några avsikter att använda dessa oljor för något, men en luktborttagare. Jag ville bara göra mitt hus luktar tillräckligt bra för att verka som det var ren.

Lång historia kort, en olja som leder till ett annat, tills jag blev en hemmagjord hand tvål, body-scrub-gör maskinen. Jag var med lavendel på ont i ryggen och citron droppar att göra luktfri min funky lukta frontmatade tvättmaskin. Innan jag visste det, jag gnuggade dem under näsan på uppkomsten av ont i halsen för att utrota min förkylning och Rökelse på mitt ansikte att rengöra den med bonus för att förhindra blemmor.

Kanske vet du någon som mig. Du kanske är någon som mig. Antingen sätt, du vet att du har ett eteriska oljor problem om...

1. Allt i ditt badrum är fet.

2. Folk gör narr av dig för att använda olja.

3. Du bryr dig inte.

4. Du luktar som en sockertopp eftersom du använde pepparmynta förra veckan, och det är fortfarande kvardröjande.

5. Du börja säga, "Det är en olja för att," för allt.

6. Du försöker att använda dem sparsamt, men kan inte.

7. När du har extra pengar, är det första du tänker, "jag kan köpa mer oljor."

8. Du samlar de senaste par droppar för att du beställt påfyllning för sent.

9. Du kan använda din hemmagjord bodyscrub för att söta kaffet.

10. Du kan använda din hemmagjorda body butter för att smaksätta din toast.

11. Du har en krets av vänner som också använder oljor.

12. Alla du pratar om i denna kult är hur man använder oljor och vad du för närvarande gör med dem.

13. Du drömmer om dem.

14. Du kan bada i dem — bokstavligen.

15. När någon berättar för dig att de inte tror eteriska oljor fungerar, behöver du bara skratta eftersom de uppenbarligen inte har provat dem.

16. Du säger att icke-troende person och det är en olja för deras dåliga attityd.

17. Du fråga din servitör — disgustedly — att ta bort citron från ditt glas vatten och skaka din citron eterisk olja flaska på honom innan du kastar dina ögon.

18. Du tycker om olika sätt att arbeta eteriska oljor i konversationer som inte har något att göra med oljor ("jag är så ledsen att höra om din mormors bortgång. Visste du eteriska oljor som destilleras på ett sätt så att de bär med sig doften av den vegetabiliska oljan utvinns från? Fascinerande, verkligen.")

19. Du sätter lavendel olja på ditt barns fötter i hopp om att de kommer att sova längre.

20. Du sätter lavendel olja på dina fötter i hopp om att du kommer att sova längre.

21. Du försöker sälja din make / maka att cypress, rosmarin och bergamott är en mycket maskulin doft för den hemgjorda deodorant du gjort för honom.

22. Du talar om oljor som de är dina barn. "Oh my gosh, Linda, har du hört? Min Copaiba gjort att trä på mitt matsalsbord glitter och glans. Vi är bara så stolta över."

23. Ditt barn rada upp varje morgon för att få sin dagliga dos av oljor på sina fötter.

24. Det första du tänker på när du vaknar upp är "Wow, det Romersk kamomill och ros combo verkligen hjälpt mig att slappna av."

25. Du har en hel vägg hylla dedikerad till transportören och eteriska oljor.

26. Du låter inte din make / maka använda olivolja eftersom du behöver den för att göra face cleanser.

27. Din icke-olja vänner börjar få weirded ut.

28. Din make säger att du har ett problem.

29. Du säger till honom att det är en olja för att.

30. Du Google: "Eteriska oljor används för att behandla ditt eterisk olja missbruk," och ta reda på alla dessa oljor är till salu.

Det finns värre problem än att vara beroende av eteriska oljor, som binge-titta på reality-TV och fyllning smutsiga strumpor i garderoben, hyllorna eftersom det inte finns någon eterisk olja som kommer att göra din tvätt (jag såg). Jag erkänner, jag har klippt tillbaka betydligt under det senaste året. Det betyder inte att jag inte tycker om att oljor eller fortfarande använda dem. Jag är inte riktigt säker på att när du börjar använda oljor, som du någonsin kan helt slå runt. Jag har tänkt på det en hel del. Vanligtvis, på natten medan uppfriskande mina sinnen med Amyris olja imma från min diffusor medan stirrade på det vackra, lila ljus. imma från min diffusor medan stirrade på det vackra, lila ljus.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar