Ärenden med Barn

Jag såg en kvinna med hennes barn några dagar sedan på posten. Hon hade två pojkar och en flicka, precis som mina och de var alla står i kö tillsammans som en bild perfekt målning. Även deras kläder var i katalogen redo och deras hår inte var i desperat behov av en klippa. Flickan höll i ett kuvert och pojkarna var bara det... stående. Fortfarande.

I vi gå, mina två pojkar och en flicka, mer som en reklamfilm för preventivmedel än någon konstverk. Jag visste inte ens att försöka sig på att få mina barn att stå med mig; pojkarna stod vid dörren öppnar det för de andra besökarna och Lily stod ge mig ett spel genom att spela på precis hur långt de var öppna dörren. Med tanke på möjligheterna ut offentligt med mina barn, var de beter sig som de totala änglar.

Hennes pojkar tittade på mina pojkar och man kan nästan se det inre kamp, komplett med tecknade bubblor och devils dras på sina axlar. De började tum över sin mamma och sköt dem en blick och något spetsade hennes läppar. De omedelbart blandas tillbaka i linje och bara... stod. Mina barn, borta till vad som just hade kommit ut, fortsatte skrika och öppna och skrattar.

Jag har ofta önskat att mina barn lyssnade lite bättre, stod lite mer stilla och skrek inte riktigt så högt. Det är ingen ser kan jag skjuta dem att omedelbart piska dem i en form i det offentliga. Det finns inte ord som omedelbart har dem stående som soldater. Men, när jag stod titta på två uppsättningar av barn, man har skitkul med en enkel rutin och en helt bedrövlig, det var ingen tvekan om vem jag var gladare att ta hem.

Även om att hemma är ganska lite starkare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar