Varför Kvinnor Bör Anamma Nya Trender Inspirerad Av 80-talet

Medan shopping med min dotter häromdagen, hon gick rätt för sura tvätta denim. Det förde mig tillbaka till så många ställen — men främst femte klass. Jag fann mig själv längta efter ett par acid wash jeans för mig själv, men för att vara ärlig så har jag inte trodde att jag kunde dra bort det. Kan en kvinna i 40-årsåldern (mig) komma undan med en sådan sak? Jag menar, jag har slitna allt innan...även om det "före" och jag menar tre decennier sedan. Jag har hört att om man har levt länge nog för att se en trend att komma runt en andra gång bör du hålla dig borta från det.

Men ju mer jag tänkte på det, desto mer insåg jag den fabulousness från 80-talet kan öppna upp en helt ny värld för en mogen kvinna. Vi kan använda dessa trender till vår fördel på mer än ett sätt. Till exempel:

Hög Midja Jeans

Detta är allt. Om du inte har provat ett par, åh, du måste. Det är så underbart att vara alla undangömt som denna — typ som att bära en denim bälte. Jag är stolt ägare av tre par. Screw you, muffin top.

Hög Hästsvans

Detta är mina gamla och nya favorit stil. Det skär ner på hår borstar, och om du mode din ponny tillräckligt stram, den kan fungera som en ansiktslyftning.

Kardborre Sneakers

När jag först såg dessa ljusa vita siffror hit banan och modemagasin, min mun föll öppen i misstro. Hur kan något som kardborre sneakers blir detta höft igen? Sen insåg jag att om jag köpte en del, jag kunde kontrollera att knyta mina skor av min att-göra-lista. Det kallas att förenkla, människor. Varje sekund räknas .

Blockera Högklackat

Jag minns att bära dessa i mina yngre år, och det är vettigt att använda dem igen nu. Jag menar, ibland kvinnor i min ålder gillar att gå ut ser trevlig och njuta av en drink. Det kan vara svårt att bära dem snål högklackat med pin-nål stöder. Blocket hälen tillåter dig att njuta av mer än ett glas vin och ändå kunna gå omkring utan att vrida en fotled eller hängande på axlarna av en av dina vänner. De barn som är robust.

Syra Tvätta

Denna trend är bekvämt för dem av oss som skruva upp tvätten eftersom vi är för upptagna med att försöka göra en miljon saker på en gång. De nya jeans som av misstag fick tvättas med blekmedel är faktiskt på trenden, så att ingen behöver oroa sig.

Axelvaddar

Detta är inte bara ett bra sätt att göra din midsection ser mindre ut, de kan också brytas ut ur din blazer att fungera som en kleenex eller maxi pad i händelse av en nödsituation. Du är välkommen .

Något Neon

Jag minns att jag satt med mina systrar på baseball spel suger om Ringen Dyker iklädd neon strumpor och ljusa jelly armband upp våra armar. Nostalgi ensam är skäl nog att gå och köpa något neon. Bara...kanske inte läppstift. Det kan vara ett misstag.

Och så planerar jag att omfamna allt detta läckra 80-talet mode det har nyligen kommit tillbaka i stor stil. Jag bryr mig inte om det är den andra gången. Förutom jag och min dotter är nästan i ett stadie där vi kan dela med kläder och skor — jag skulle vara galen att låta det tillfället gå till spillo.

ADVERT

Lägg till din kommentar