Gissa Vad? Min Grabb Visade Hela Min Rumpa Att Alla På Starbucks Idag!

Jag var i linje på Starbucks idag, helt hangry eftersom jag glömde att äta lunch. Min 3-åring som var med mig, klättrar på väggarna, eftersom han också glömt något viktigt i dag: hur tupplur.

Så, naturligtvis, linjen för att för var 10 minuter lång, och min grabb var en dang Jack-in-the-Box, helt såret upp och redo att åka öppna vilken minut som helst med några helt ståhej som jag inte skulle kunna kontrollera. Spänningarna stiger. Jag var två sekunder från att bli tjock ut min Batman-röst i det offentliga när linjen slutligen flyttas framåt.

Skönt. Uppmärksamhet-ta vidarekopplas.

Jag fick rakt ner till företag med barista, beställa en dos av kärnkraft koffein för mig själv, att-gå för min gubbe, och en socker-söta mellanmål för den grabben. Jag var upptagen med att välja mellan banan limpa eller pumpa när alla plötsligt kände jag en kall vind...

...0n min rumpa.

Det är konstigt.

I den stund det tog för mig att bearbeta denna information, jag vände mig om och insåg att min son hade lyfte min klänning upp över sitt huvud och var klädd som en hatt. Min mormor trosor och dimpled bakom var fullt synliga för världen bakom mig. Och hörni, det här bokstavligen tog en sekund. Men min son var inte klar ännu. Åh, nej.

Eftersom det i en sekund, han snurrade runt för att slå in hans huvud upp som en Dum Dum med min klänning och helt wigged ut eftersom...

"MAMMA, JAG FASTNADE! MAMMA JAG KAN INTE BWEEEETH!!!!"

Allt medan min rumpa var blinkar förskräckt rush-hour publiken, och min barista ville ha mig för att slutföra min dang ordning.

Nu, paus.

Jag är en mamma bloggare. Det är bra att ha en stor efter, och det går med det område som ibland Jag får igen av en läsare. Jag tänker inte ljuga, jag tycker att del. Det är kul!

Utom.

Med undantag för när min sons huvud är bokstavligen fast mot min rumpa, vakuumförpackad som en klubba, och han drabbas av panik för att han kanske bara dö tillbaka det, och verkligen, kan det finnas något värre?!

Jag har äntligen tagit bort min sons huvud från insidan mina kläder, och han föll till golvet som småbarn gör, dramatiskt flämtande efter luft. Eftersom detta var super traumatisk för honom. Han dog nästan i det, för guds skull!

Jag schasade bort en orolig kund som var offer jag vet inte ens vad. Läkarvård eller något? HERREN ÄR GOD.

Han är bra, jag är bra, vi är alla fina. OMG kan jag snälla bara försvinna nu?

Jag täckte min rumpa tillbaka upp och försökte vara cool. Jag ville bara att betala barista som inget av detta bara hände precis innan hans förödmjukad, teenage ögon.

"Preventivmedel, rätt?" Jag skrattade tafatt, erbjuder mitt kort för betalning. Varför jag säger sånt här när jag är nervös?

Han fortsatte sedan med att berätta att min fliken hade varit täckt, och y ' all, sa mannen för att berätta att han är ett fan.'"

Åh, NATURLIGTVIS.

Så, här är jag, hemma, smuttar på en maple pecan latte och undrar om det Goda Samariten var ett fan av min blogg, en fläkt av min uppfostran, eller kanske något annat? Jag menar, jag jogga på en regelbunden basis, men c ' mon, min rumpa är inte att fantastiskt.

Nej. Min gissning är att det var något annat. Jag slår vad om att han bara var en pappa. En pappa som kunde uppskatta denna familj cirkus som reser runt i Florida, vilket bevisar för världen att oavsett hur dålig din dag är , det kan alltid vara värre.

Du kan alltid vara att mamma vars barn fick hans huvud fastnat i hennes klänning, avslöjar hennes nakna rumpa att en hel Starbucks.

Hursomhelst, jag antar att jag borde tacka detta snäll människa. Så, tack, sir. Detta latte var utsökt.

Särskilt med det stora ole bit av humble pie.

ADVERT

Lägg till din kommentar