Elton John: "jag Trodde Aldrig att jag Faktiskt skulle Vara en Fader'

"Rocket Man" älskar en levande publik, men ingenting kan toppa den kärlek han har för sina två unga söner med mångårige partner David Furnish. Den 67-åriga stjärnan talar till Mitten Av bidragsgivare Jeanne Vargen om faderskap, inspiration och möjlighet till pensionering.

Vad tycker du mest om att göra i Las Vegas?

Det är mer spännande nu än det någonsin har varit. Jag har aldrig gjort en föreställning som den här. Det är en riktig produktion. Publiken är fantastiskt och det är otroligt som du kan komma över på en given natt, från kändisar till fans från olika delar av världen.

Hur gör spänningen av att utföra jämföra att uppfostra två barn?

Jag visste att det skulle vara förtrollande, men det är ännu mer förtrollande än jag någonsin trodde. Jag har gjort en hel del för barn med AIDS Foundation, så jag har många godchildren. Det är bara det att jag aldrig trodde att jag en dag faktiskt skulle bli pappa. Så länge som David och jag tar upp Zachary och Elia för att vara kärleksfull och medkännande pojkar, då ska jag vara mycket glad. Den lilla själ som du matar och du säger bedtime stories är en tom duk och allt som behövs är kärlek och vårda.

© Larry Busacca/Getty

Har dina barn för att påverka din musik?

Att ha ett barn som kommer att få dig att känna olika i varje typ av väg. Det finns säkert att vara en reflektion av vad jag gör musikaliskt på ett eller annat sätt. Det är skyldig att inspirera mig.

Du har skrivit så många låtar. Är det en utmaning att toppa dig själv?

Jag har aldrig haft skrivkramp. Jag skriver inte låtar varje dag. Jag lämnar stora luckor i mellan, så att av den tid jag får att skriva något jag känner mig inspirerad för att jag är hungrig. Jag är hungrig för att skriva. Det är som när ett lejon som inte äter under en lång tid och går sedan för den döda och den äter. Jag kunde inte skriva varje dag. Det är så det fungerar och jag har aldrig blivit trött på det.

Pensionering verkar inte finnas i ditt vokabulär. Tänker du någonsin på det?

Nej! Jag är en arbetsnarkoman. Jag har en hel del energi. Jag arbetar hårt. Jag har en bra partner i David, och, som nu, våra två perfekta söner. Jag leder en hälsosam livsstil. Mitt liv är nog inte så balanserat som det ska vara, så jag kan sakta ner lite.

Har du en långsiktig plan?

Jag vet inte vad som finns runt hörnet och det är typ så jag vill ha det. Det bara händer av en slump. Du vet aldrig vilken spelning du kommer att erbjudas—en show eller ett projekt som kan förändra hela ditt liv. Så jag egentligen inte har andra ambitioner än att jag bara vill arbeta och göra bra saker.

Vad blir ni glada om livet?

Jag tror att kärlek är vad som verkligen får mig upphetsad om livet. Jag älskar min sambo och mina söner, jag älskar mitt liv, och jag älskar det jag gör. Vi lever i en tid där det är så mycket negativitet, det är så mycket våld i världen, det är så mycket oro och människor är i krig, att jag vill främja kärlek i mitt liv och i mitt arbete. Det är vad som håller mig igång. Jag är välsignad för att ha det liv jag har.

ADVERT

Lägg till din kommentar