Min Grundskola Barnen inte Kommer Att Göra Sina Läxor, Och Här är Varför

Kära Dagis/Andra Klass Lärare:

Du kanske har märkt att vi inte har varit att lämna in våra "läxor paket" under de senaste veckorna. Jag skulle vilja förklara varför detta är, om ni trodde att vi bara var slarvig eller inte hade märkt din fint häftade kopior av kalkylblad.

Jag vill att mina barn ska ha mer tid att vara barn just nu.

Jag klandrar inte dig personligen för läxor. Jag vet att det är tack vare olika pedagogiska strategier vår stat har antagits, har du några val när det kommer till vad du lär mina barn, när du lär ut det, och hur det bedöms. Jag önskar att du hade mer att säga i frågan än vad du gör.

Jag har heller inget emot läxor. I själva verket, som en professor, mina elever ofta klagat på hur mycket läxor jag gav dem. Men de var studenter. Har jag bara haft dem i klass ett par timmar i veckan, vilket inte är tillräckligt för att lära sig ett ämne på djupet. Därför, att de hade att göra mycket av lärande på egen hand genom att läsa och skriva, det är så college utbildning fungerar.

Som ni vet, mina barn är i skolan för mer än bara några timmar i veckan. Även med urtag, särskilda klasser (PE, konst, musik), och lunch, de är fortfarande få ca 35 timmars undervisningstid per vecka. Vid vår senaste konferens, du noterade att mina söner var hårt arbetande, kooperativa, och-spår eller framför akademiskt i läsning och matematik. Jag är inte orolig för sina akademiska framsteg. Men det är inte den enda anledningen till varför mina barn inte gör sina läxor längre.

Studie efter studie visar att läxor i början av kvaliteter är onödiga och bidrar inte till ett barn som är långsiktig akademisk framgång. Inte heller det "lära ansvar" i unga år; i själva verket, för mycket läxor för tidigt kan slå tillbaka och skapa början av utbrändhet.

Jag vet det, men mina barn gillar att göra sina arbetsblad, så vi har tillbringat tid att uppmuntra dem att slutföra sina paket. Men våra liv just nu är väldigt upptagen, och barnen har börjat visa tecken på akademiska trötthet. De behöver en paus.

Låt mig berätta för dig vad vi gör här hemma istället för läxor så du behöver inte oroa dig för dem.

Min barnen läser böcker.

Så snart de får nya böcker från biblioteket, de slukar dem. Vi talar om vad de läser. De berättar historier, och vi ställer frågor.

Våra barn att läsa med oss.

Vi läsa att var och en av dem separat, och vi talar om dessa böcker också. (Vi är verkligen till att läsa och prata om vad vi läser.)

Våra barn pratar om matematik.

Min 6-åring gillar att be oss att matematiska problem, som "Vad är 300 + 400?" Vi förklarar att han kan lägga till 3 och 4 och sedan de två nollor för att få 700. Vi talar också om siffror och mätningar som de hänför sig till det verkliga livet genom att låta dem koka med oss (mäta ingredienser), arbeta med projekt, och en uppskattning av hur stort något är eller hur mycket något kostar. Vi räknar pengar med dem varje vecka när vi betalar dem för att göra sina sysslor.

Vi pratar med våra barn om världen runt omkring oss.

På våra promenader hem från skolan, vi notera frön och pollen som har fallit från träden och diskutera hur dessa blir till nya träd. Vi lyssnar på deras frågor om hur saker fungerar (bilar, datorer, deras organ) och svara på dem eller hjälpa dem att hitta svaret om vi inte vet det.

Vi pratar med dem om geografi.

De älskar att be om saker och ting är och hur lång tid det skulle ta för att komma dit. Vi har stora kartor i vår hall i barnets ögonhöjd (staten, landet, världen), och vi tittar på kartor tillsammans för att diskutera avstånd och klimat.

Missförstå inte detta brev. Jag faktiskt inte vill homeschool mina barn. Jag tror att de erfarenheter som de har i skolan med akademiker och med sina kamrater är ovärderlig. Men när de kommer hem, de blir för att vara smarta, nyfikna barn med engagerade föräldrar.

Dessa är bara några av de anledningar till varför våra barn inte gör sina läxor längre.

Våra barn också spela utanför för att utforska den naturliga världen och spela tv-spel för att utöva sin problemlösande förmåga. Och de skapar konst eller göra upp sina egna spel med Lego, actionfigurer, och kartonger.

Du har lagt en underbar foundation för dem och undervisade dem mekaniken i läsning, skrivning och matematik mer effektivt och med större framgång än jag skulle ha. För att jag är tacksam för. Men för nu, vi kommer att passera på kalkylblad.

Vi har fått den här omfattas.

ADVERT

Lägg till din kommentar