Skrämmande Mamma Redaktör Plockar: Vår Favorit Cyber Måndag Erbjudanden

Jag är bara alltför glada om några av dessa saker för att inte dela dem med er alla. Egentligen. Jag är i grund och botten att göra dig en tjänst.

Instant Potten DUO Plus

Amazon

Bokstavligen, varje enskild person borde äga en av dessa. Detta är en absolut stjäla. Du kan tacka mig senare.

AncestryDNA: Genetiska Tester Kit

Amazon

Dessa anor kit är freaking awesome, och jag har klåda för att prova ett tag nu. $55, jag kan haffa en för mannen också.

L ' Oréal Paris Ren Lera Gift Set

Amazon

Alla är fascinerade över dessa L ' Oréal lera masker . Jag kommer att försöka alla tre tack vare den här affären. (Glöm inte att välja ytterligare 30% rabattkupong! Det är prenumerationsbaserade, men du kan (lätt) att avbryta när som helst. Ahem.)

Kidkraft Vintage Kök

Amazon

Detta spelar kök för $71 är en jävla stjäla. Vi har haft vår för fem-plus år, och det har överlevt min dotter och två söner, med endast några smärre gropar/bulor. På allvar. (Detta är en Amazon Prime endast för medlemmar affären.)

Nerf N-Strike Elite Strongarm-Blaster

Amazon

En Nerf pistol för under $10? Jag funderar en för varje familjemedlem, och vi kommer att ha en Jul Nerf krig.

Tala Ur Spel

Amazon

Detta är det spelet om du bär en plast språkrör, och alla kan berätta om att du har hoppat över din sista tand rengöring. Men det är också bra för en miljon skratt och familjebanden. Vid $9 idag, jag är villig att grin och bära den.

Den Beardsman Skägg Boss Skägg Kit

Amazon

För din favorit beardsman, du verkligen inte kan gå fel här för $19 .

Clarisonic Mia 1 Skin-Perfecting Starter Set

Amazon

Allas favorit ansikte skrubber kom in hot på nästan en halv-off. Betyg.

Arabella Kvinnors Plysch Dräkt

Amazon

Kan du gå fel med en mysig dräkt ? Jag tror inte det.

Blendtec Total Blender

Amazon

Och om du verkligen vill gå alla ut för någon, eller bara unna dig själv, du kan inte gå fel med detta Blendtec mixer . Jag svär. Och jag är inte ens betalt för att säga det. Det är en halv-off just nu, och värt varenda jävla öre.

Tja, jag är pank nu. Trevlig helg!

Redaktörer kan få prover och/eller en andel av inköp som görs via länkar på denna sida. Alla åsikter är våra egna.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar