Lätt Pepperoni Dra Bröd

Inspiration till detta recept kom från Pillsbury webbplats. En ring av degen fyllda med fetaost och pepperoni. Det ursprungliga receptet kräver Stora kakor, men jag visste att jag kunde göra något lite mer magnifik än så. Vitlök, Asiago ost, och bitar av mozzarella flöt genom mitt huvud. En varm melty röra av lycka. Kalorier bli fördömd.

Min deg kom från en lokal pizza gemensamt kallade Pappa Gino. Jag älskar, älskar deras pizza skorpa. Och på $1.99 för en 20 oz degen till en boll, det var inte jag kommer att göra min egen. Jag kunde ha, men det finns bara så många timmar på dagen och jag hade flera andra recept att göra. Så, jag har betalat för två degen bollar och glatt gick min väg. När jag kom hem, delade jag degen i ett gäng små killar som jag stoppade med pepperoni och kuber av mozzarella ost. Sedan rullade jag dem i en boll och plunked dem i en kastrull belagd med olivolja, massor av vitlök och oregano...

Åh, och strimlad Asiago ost. Du kan använda Parmesan, eller någon annan hård ost du gillar. Jag, däremot, är kär i Asiago. Är du bekant med Asiago bagels på Panera? Jag är intim med dem.

Två nivåer fyllda degen bollar och liberala nävar färsk strimlad Asiago ost. Jag gav det några fler skakar av oregano. Det är grönt trots allt. Inte örter relaterade till grönsaker? Jag når här? Ca 45 minuter senare, din familj kommer att ha sina ansikten tryckt mot ugnen glas undrar vad sjutton det är som händer i det. Doften är en mördare. Och när du pop ut, att folk kommer att krama om dig. Är du fortfarande med mig eller gjorde du kör ut för att köpa pizza deg? Oozy, garlicky, och en hel del av lip smacking godhet här.

Pepperoni Dra Bröd

Ingredienser:

2 bollar av pizza deg 2 dl strimlad Asiago, Parmesan eller någon annan hård ost 1 kilo mozzarella, skuren i 1" kuber 1 paket skivad pepperoni 1/4 dl olivolja 4 klyftor färsk pressad vitlök 1 tsk torkad oregano

Instruktioner:

Värm ugnen till 375º. I en liten skål, blanda olivolja, vitlök och oregano.

Pälsen en Bundt kastrull med en Msk. av denna blandning.

Skär degen i golf ball medelstora degen bollar. Platta till med händerna.

Placera två pepperoni skivor på toppen och en mozzarella kub.

Nypa ihop degen runt fyllningen till en boll.

Scatter en handfull av Asiago på botten av Bundt pan.

Placera ett lager av kulor på botten av pannan.

Pensla bollarna med vitlök blandning.

Scatter mer Asiago på toppen.

Plats andra grupp av bollar på toppen av första.

Borsta mer av vitlöken i blandningen ovanpå och avsluta med ytterligare en handfull Asiago.

Skaka lite mer oregano på toppen för att få dig själv att må bra om att lägga till något grönt.

Grädda i 375º för 45 minuter eller tills de är gyllenbruna och klädstil.

Servera och bli hyllade Drottningen Av Alla Kök I Riket. Glöm inte att förlänga din hand för en royal puss. Du förtjänar det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar