Den Enklaste Banan Muffins

Vid något tillfälle under de flesta helgerna, jag gillar att ha barnen hjälpa mig att baka. Inget slår doften av något yummy matlagning i ugnen och barnen ser så söt i sina små förkläden. Även om jag älskar att laga mat, jag är ökänd för dålig bakning. Mina brownies är alltid över kokta, bröd är hälften rå, kakor fall... Mitt problem är att jag inte gillar att följa anvisningarna, och alltid tror att jag kan förbättra på ett recept. Med bakning, det är inte den bästa idén.

Detta recept är felfri, inte ens av mig. Jag har alltid den grundläggande ingredienser för dessa lättaste banan muffins i handen, och bara lägga till vad jag känner för: Choklad, chips, nötter, kanel, muskot etc. Jag har alltid frysa bananer och det är bara nuke dem att frosta av. Du kan hälften av smöret och använda lite äppelmos också... oavsett vad dom alltid gott.

Den Enklaste Banan Muffins

Ingredienser: * 1 1/2 dl vetemjöl * 1 tsk bakpulver * 1 tsk bakpulver * 1 tsk vaniljsocker * 4 stora mosade bananer * 3/4 dl strösocker * 1 ägg * 1/3 kopp smält smör * (lägg till nötter/choklad/kryddor etc.)

Vägbeskrivning: Värm ugnen till 350 grader. Kombinera alla ingredienser. Skopa till muffin liners eller smorda plåtar. Grädda i ca 25 minuter.

Super lätt. De är den perfekta muffins att göra när din make förbigående nämner vid 8:00 PM att du är med gästerna för brunch nästa dag. (Japp, det hände igår) naturligtvis, det betyder bara att du inte har att dela med honom, och få mer för dig själv. Njut!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar