Öronvax Borttagning Video Är Det Oroande Internet Trend Du Frågade Aldrig

Under de senaste månaderna, vi har täckt ett par otäck video trender, inklusive Dr Finne Popper och Tonsill Sten Flyttning . Jag är inte säker på vad det säger om mig att jag alltid verkar vara på otäck video beat, men jag har annat för dig. Visar sig online tittare har en riktig sak för öronvax borttagning.

Japp, öronvax.

Jag vet, jag vet. Jag kastade upp min mun lite också, när jag hörde talas om detta, men det är en verklig sak och personer tittar på det. Miljontals människor i själva verket. Men innan vi går in på den överraskande mängd synpunkter, låt oss tala om det ursprungliga problemet. Nej, inte problemet med att folk faktiskt tittar på dessa filmer för underhållning. Svaret på den frågan är ovanför mitt betala klass. Låt oss tala om frågan om öronvax själv, för om du någonsin har använt en Q-tip, kanske du vill stanna. Genast. Ut, eller hur fan det nu.

Jag tror jag har hört någonstans att du ska aldrig lägga något i ditt år, men jag har aldrig riktigt mycket uppmärksamhet. Låt oss vara ärliga, det är något otroligt tillfredsställande att det fastnar en Q-tips hela vägen, gräva runt lite, och dra ut en stor goop av äckliga saker. Jag bara känner sig friskare och renare också.

Men enligt American Academy of Otolaryngology–Head and Neck Surgery vad vi faktiskt gör när vi stoppa en bomullstuss i vårt öra knuffande öronvax djupt nere i hörselgången, förmodligen något som liknar packning en kanon, som bara låter inte så säkert. Och det är inte för att ibland alla som öronvax-packning hoppar hajen, och du hamnar med stora blockering som inte kan tas bort utan medicinsk hjälp.

Men jag använder en Q-tips varje kväll innan sängen, och detta har aldrig hänt mig, du kanske säger. Och det kan vara sant eftersom det visar sig att vissa folk är bara mer tur än andra. Jag antar att när vi pratar om öronvax, "tur" är relativ. Enligt Cleveland Clinic hemsida, allt från ålder till formen på ditt öra kan göra att vissa människor är särskilt känsliga för allvarliga blockering, men en samlande faktor är Q-tips, Q-tips, Q-tips...

Med tanke på vår förkärlek för att hålla sig saker i våra öron, några läkare har vänt öronvax borttagning video i gula och gröna guld (se vad jag gjorde där?). Till exempel, den Auborn Medical Group har plågats upp bokstavligen miljontals visningar från Dr. Mark Vaughan är klumpigt berättad videor av öronvax borttagning. I en video (se nedan), Vaughan faktiskt tar bort en stor blockering från hans tidigare lärare i engelska. Vi kan bara säga, ewww . Då igen, på något konstigt sätt, jag slår vad om att detta var märkligt tillfredsställande också. Var det min lärare i engelska, jag har äntligen förstått varför hon fortsatte att skrika, "Tala, son! Jag kan inte höra ett ord av vad du sa."

Jag måste erkänna, men det är något märkligt underhållande om du tittar på en tummen-storlek glob av vax tas bort. Du kan inte hjälpa men känner sig lättade att titta på andra för att bli befriad från denna börda.

När jag gick i högstadiet hade jag en riktigt otäck öroninfektion. När det var över, läkaren hade att pumpa vätska i mitt öra att rensa ut de återstående infektion. Vid ett tillfälle, runt mitten av förfarandet, jag minns att jag tittade på min far, som såg helt räknats ut men också ganska nöjd också. Jag kan tänka mig att jag hade ett liknande uttryck på mitt ansikte när jag såg några av de bästa öronvax borttagning video internet hade att erbjuda.

Om du fortfarande är med mig på denna punkt, du måste vara lite nyfiken, så här är tre av de mest populära öronvax borttagning video som jag kunde hitta.

Människor Får Öronvax Extraktioner för Första Gången (30 Miljoner Wiews)

Denna video, som sattes samman av BuzzFeed visar tre olika personer som är överens om att ha kameror trängs i sina öron så att de kan se precis hur otäckt det är i det. Jag är munkavle, men så fascinerad.

Sug Avslutande av Keratos Obturan Under Narkos (2,7 Miljoner Visningar)

I den här videon, en patient är faktiskt sätta i enlighet med bedövning så att blockeringen kan tas bort med ett litet sug-verktyg. Ah, underverk av modern medicin. Enligt online-beskrivning, "borttagning av långvariga påverkat öronvax och keratin från höger öra visas här. Två tidigare försök som öppenvården förfarandet misslyckades..." Så ja...öronvax kan få allvarliga.

De Mest Massiva Öronvax Bort i En Skopa (4 Miljoner Visningar)

Detta kan vara den mest exakta titeln på internet någonsin. I den här videon, några stackars kvinna med en massiv glob av öronvax har det bort med en trovärdig scoop. Jag har så många frågor, som hur kunde hon höra någonting med detta gigantiska djur i hennes öra?

Jag vill inte tala för alla, men jag är ganska illamående. Om du inte gag lite att titta på dem, du är en magisk enhörning med en mage av stål.

Men om vi har lärt oss något från denna grova och vilda äventyr, det är som allt du behöver för att lägga av Q-tips. På allvar. Allt vi behöver göra är att tvätta ytterörat med en trasa, enligt American Academy of Otolaryngology–Head and Neck Surgery . Örat är byggd för att ta bort det otäcka vax själv. Förtroende.

Men om du är som mig och är osäker på om du kan ge upp att lindra känslan du får från rengöring av öronen med en tops, skulle jag föreslå att titta på videor ovan igen. Andra gången kan vara charm.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar