Rock Aktier Ett Meddelande Till Sin 4 Månader Gamla, Äggstockar Överallt Explodera

Dwayne Johnson tog till Instagram på att önska sin dotter till en glad födelsedag

Dwayne "The Rock" Johnson är dotter Jasmine är fyra månader gammal den här veckan, och Johnson delade en olidligt söta födelsedag meddelande till henne på Instagram.

Vad fan är det med jätte män och barn? Något om det gör mig lätt i huvudet. Jag är inte konstig. DU ÄR konstig.

"Jag är alltid frågan – Vad inspirerar DIG", skriver han. "Mitt svar är enkelt och ärligt... vad som inspirerar mig mest är alltid väntat för mig att gå igenom min dörr när jag kommer hem."

Johnson och hans flickvän Lauren Hashian välkomnade sin dotter i December. Johnson regelbundet tar paus från att publicera bilder av att filma och träna för att påminna alla att han är den mest underbara pappa runt. Han postat en bild precis efter att hon var född som kommer att minska till en pöl av gröt.

"Grattis på 4-månaders födelsedag Jasmine! En dag kommer du att veta precis hur glad, stolt, lycklig och välsignad du, din syster och din mamma gör mig", skriver han. "Du kommer att tacka mig en dag för din uthållighet och din mammas allt annat."

Se kändis pappor forsa om sina barn på sociala medier blir aldrig gammal för mig. Jag växte upp med en mycket allvarlig italiensk pappa, och han aldrig var kan uttrycka sig själv så här. Vissa människor blir konstigt om kändisar att dela personlig information om sina sociala media kanaler, men en dag sin lilla flicka blir att titta tillbaka och se alla sätt att han älskade henne. Och det är ganska fantastiskt.

Dessutom – vem vill inte titta på bilder på söta barn — och Rock, för den delen. Keep 'em coming, snälla.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar