Jag Kan inte Vänta Till Jul — Men jag oroar mig för sportlovet

Jag är pumpad till Jul. Trädet ' s up, stockings är på mantel, Jul-filmer har spelat varje kväll, shopping är 95% klar.

Men jag vet för ett faktum, som kommer i December 26, kommer det inte vara om semester spänning längre. Det kommer att handla om sportlov, och jag oroar mig för det. Oroar mig för det real dåligt.

Missförstå mig inte, jag älskar mina barn, men det är ärligt talat bara så mycket av dem kan jag hantera. Jag behöver i skolan för att bryta upp den dagen, och jag tror inte att det är något fel med att erkänna det.

Vinter i Oregon är bara leriga och molnigt, med en sida av dimma. Det ska regna, det försäkrar jag dig. Det blir ingen skolan för att bryta upp dagen, inga läxor, bara en familj av fem instängd i huset, bröt från att spendera alla sina pengar på presenter, alla tre barnen att gå igenom Jul spänning och godis uttag, klåda för socker, och långsamt växande uttråkad av deras nya leksaker.

När jag var ett barn som växer upp i Utah, jag kommer ihåg att min mamma att bunta ihop oss och driver oss ut i snön. Då hon låst dörren. Alla föräldrar som gjorde detta. Visst, vi hade en släde. Och ja, ibland har hon skulle komma ut med lite mat och varm choklad, men för det mesta var det underförstått att vi skulle leka i snön. Hon kallade det "få frisk luft" och visst, vi fick lite luft. Men min äldre bror också lägga snön ner mina byxor ett antal gånger, när jag träffar min syster i huvudet med en ice ball, nästan knackar henne, och min granne har lovat mig en stor summa pengar för att äta lite tveksamt snö, vilket jag gjorde, och han skrattade, men aldrig har betalat.

Det var den starkaste överlever under sportlovet, något som John Carpenters remake av Den Sak, Sci-Fi skräck film som i Antarktis som slutar med en statlig byggnad exploderar och endast två överlevande, av vilka den ena kan vara en främmande.

Föräldrar kan göra saker som i den" 80-talet utan risk för nyfikna grannar ringer polisen. Nu, år 2018, vi är kvar och tittar på de barn som hökar, försöker hitta sätt att underhålla dem utan att knuffa en tablett i deras ansikten så att de kan bidra till Ryan ' s växande YouTube rikedom (hörde du det barnet gjort 22 miljoner 2018 ? VAD?!)

Förra året, den 28 December, jag tydligt minns att alla tre av mina barn liggandes på golvet i vardagsrummet och grät tillsammans, "jag är uttråkad!" Och jag vet att vissa pearl-kramade mamma kommer att hoppa in en kommentar med en lista över hur de tvingar sina barn att forma upp eller skicka ut, med hjälp av boot camp-style träning, tillsammans med incitament, och i slutet av vintern bryta hela familjen har lärt sig matematik, och barnen älskar dem för det.

Men om du är som resten av oss bara ta det en dag i taget, du är förmodligen rädda för jullov. Åtminstone i viss utsträckning.

Visst, vi får göra det bästa av det. Min fru kommer att planera lite julledighet städning som kommer att få 20% uppnås. Vi kan skrapa ihop tillräckligt med reservdelar förändring för att träffa en inomhuspool, en eller två gånger. Det kommer att skrika och slåss, tillsammans med skratt och en hand full av brottning mellan mina barn. Vi kan ta ner lampor semester, och vi kan komma tillbaka några leksaker. Men ärligt talat, om du har lika tråkigt att läsa den punkt som jag gjorde skriver det, du klart och tydligt förstår min kamp.

Just nu, just här, där jag brukar stanna upp och ge dig några tips för att göra vintern bryta mer acceptabel, men jag vet inte om det är vad vi alla behöver just nu. Jag har blivit pappa till 11 år, och jag har försökt så många sätt att göra vintern bryta bättre, och varje år går jag in i det med hopp, bara för att ha som plan rippade till strimlor med mina barn, och plötsligt finner jag mig själv låst i skafferiet knuffande nävar av choklad chips i min mun, mina barn bankade på dörren.

Vad jag har för dig är detta: Det är förmodligen kommer att suga. Det kommer att finnas stunder där det kommer att suga mindre. En del av det ska faktiskt bli roligt. Men för det mesta, det kommer att bli en sugande suga-fest (gjorde jag använder ordet "suck" för mycket där? Jag är ledsen, jag visste bara inte hur ska man annars uttrycka smärta på sportlovet).

Men jag måste säga, genom att erkänna det för mig själv, jag känner mig nästan bättre förberedda. Det är nästan som jag behövde för att slå rock bottom, och när jag gjorde det, jag kan ta tröst i att veta att jag är beredd för vad som kan hända.

Så håll hårt, mina vänner. Det kommer allt snart vara över, och du kommer att ha flera månader innan du måste möta den skräck fan det är sommarlov.

ADVERT

Lägg till din kommentar