10 göra Och inte Göra För Småbarn leksaker Beslutsfattare

Kära Barn Leksaker Beslutsfattare,

Jag vet inte om du är medveten om detta, men du är ämnet för många av mina tankar hela dagen.

Jag spendera tid att både sjunga ditt lov, och förbanna din existens . Den tudelning av människan, är jag rätt?

Jag älskar dig för den välsignade uppskov som du ger mig i dessa tider när min dotter sitter vid hennes träd-top djungel station, en gorilla i ena handen och en sköldpadda i den andra, bara leker lugnt av sig själv, ger denna trötta mamma en chans att bläddra igenom Facebook och se alla coola skit som jag inte gör.

Jag förbannar er, och förbannelse dig hårt, när hon plaskade runt i badkaret. Jag rue din existens de gånger som hon plockar upp en av hennes söta plast pressa leksaker och skjuter en stadig ström av svart mögligt vatten direkt på hennes nakna mage.* WTF, vad den faktiska frak?

Så jag har beslutat för att göra ett tillkännagivande för världen — en lista över de 10 budorden för barn, leksaker, om du kommer. Jag är på väg ner från toppen av grundvattennivån, och har min Magna Doodle och Etch A Sketch laddad med min topp 10-lista över göra och inte göra för småbarn leksaker.

1. Du skall inte bygga en leksak som inte kommit helt isär för rengöring.

Jag vill inte bryta ut barnet flaskborste för att nå delar av leksaken som på något sätt min dotter fick möjlighet att lämna in en våt cracker in.

2. Du ska inte overcomplicate saker.

Bättre än att kunna ta leksaken helt isär, hur är du bara göra leksaken allt i ett stycke? Det innebär att inga sömmar, inga hål och ingen förbannelse på diskbänken som jag försöker använda min nagel för att skrapa slem bort av en ås inuti en bogserbåt.

3. Du skall inte låta något vatten i, utan ett sätt att få ut allt vatten ut.

Det är hur du får mögel, och det är hur toys få disgustedly kastas bort som min dotter klockor skräck från badkaret.

4. Du skall komma ihåg att saker som får våt, växa mögel.

Vatten böcker är super söt i teorin, men inte i funktion. Om den blir våt, så bör det finnas någon texturerade områden på det där mögel och slem kan gömma sig.

5. Kom ihåg att föräldrarna inte alltid har alla svar, eller alla verktyg.

Om jag måste skruva isär något för en leksak och skruvar är inte en vanlig storlek, då leksak skulle komma med en skruvmejsel.

6. Hedra fader och moder.

Om barn kan arbeta på den, då bör vi kunna också. Inte overcomplicate saker. Jag behöver inte en 2-åring som gör att jag känner mig som en idiot eftersom jag inte kan lista ut hur man arbetar leksaken. Jag gör ett tillräckligt bra jobb för att göra mig själv att känna sig som en idiot allt på min egen, tack så mycket.

7. Du skall inte göra leksaker som gör en förälder vill begå mord.

Buller, hur är det med leksaker bara inte göra något? Och för guds kärlek, om det kommer att göra buller kan det inte vara en som är hög tonhöjd och enformiga (vad skulle jag inte ge för att inga fler sirener)?

8. Du ska inte sätta tyg där den inte kan avlägsnas för rengöring.

Om det är täckt i tyg (som de super söt soffor att utvecklas till en säng), jag borde kunna ta av tyget och tvätta det (som de super söt soffor att utvecklas till en säng). Också, att trasa bör göras för att överleva både tvättmaskin och torktumlare (Barn Kläder Designers, jag är på väg till dig nästa).

9. Du ska inte power toys med dessa löjliga titta på batterier.

De är små, att jag aldrig har dem på hand för att ersätta dem när de dör, och jag är ganska säker på att de är de farligaste som någonsin.

10. Du skall inte göra något för ett barn som kostar lika mycket som en bil betalning.

Mina barn är här för att göra två saker: äta kex och bryta skit, och hon ut allt av krispies. Det sista jag gör är att spendera hundratals dollar på en leksak till henne, oavsett hur många bells och visselpipor det har.

Men på fullaste allvar, tack Småbarn leksaker Beslutsfattare. Tack från botten av mitt trötta hjärta — även om hälften av tiden min dotters leksaker sitta på golvet orörda, medan hon i stället springer runt och viftar med ett band på ett halvt dussin rullar av papper handduk som hon drog ut av de närmaste och staplade som ett torn.

Tack.

*Livet Pro Tip: Om man lägger en klick lim på hål av dessa squeezable badleksaker, att de inte längre vända stillastående vatten i svart slam i döden. Inte för att jag någonsin faktiskt göra det, eftersom det är förvånansvärt lättare att huff och puff och kasta mina händer upp i avsky på dem istället.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar