Varför jag inte Vill Vara Din Mamma Vän

Hej Regina,

Jag skriver i svaret till 10 e-post om ladies' night på TGI Friday ' s. Jag är ledsen att jag inte svarar första nio gånger, men det var en svärm arga bin och jag kunde inte få en bra Wi-Fi-signal.

Tyvärr, jag kommer inte att kunna göra det till TGI Friday ' s denna veckan eller till din "Låt oss Få Lit" ljus party nästa vecka — även om det var frestande. Bättre count me out för Bunco och "Hantverk med Giraffer" också. (Var djurparken verkligen okej med det?)

I själva verket tror jag att det är dags att du visste, så jag tänker bara säga det: jag vill inte vara din mamma och vän.

Jag vet att detta kan komma som en överraskning med tanke på våra döttrar är "besties," men låt oss inse det, det finns en stark möjlighet kommer de att hata varandra nästa vecka, så det är nog bäst om vi inte blir för fäst.

Detta förmodligen inte hända att du ofta de mest populära morsan på PTA, så jag känner att det är bara rättvist att förklara min tankeprocess.

Till att börja med...

1. Jag gillar inte människor.

Du verkar söt. Verkligen, du gör det. Men jag är inte ett folk som person. Jag fejka det för åtta timmar per dag, men jag är inte riktigt satsat förbi den punkten. Jag bara gör det för att betala räkningar. När det kommer till min personliga tid, jag vill inte att interagera med människor om jag inte måste. Jag har inga problem att dricka ensam i mina träningsbyxor, sans-bh.

Också...

2. Jag är inte till småprat.

Det går jag låter antisocial igen, men det är sant. Jag kan inte stå färdigförpackade frågor som verkar till ytan när jag är i en okänd grupp av mammor. Min mans karriär val och mina barn' atletiska förmågor verkar vara heta ämnen. Är det inte märkligt att någon annan? Vi träffade bara fem minuter sedan — bryr du dig verkligen att mina barn hatar fotboll?

På tal om fotboll...

3. Jag bryr mig inte om mina barn är inblandade i aktiviteter.

Jag kunde inte undgå att märka att den lilla Margo deltar på olika aktiviteter varje dag i veckan. Det kan vara din sylt, men jag kan inte tänka mig något värre än helvetet att dra mitt barn från plats till plats varje natt, och då rytande om hur utmattad jag är en grupp av mina kamrater. Det är bara inte tillräckligt med timmar på dagen, va, Regina? Känn dig fri att kacklande obnoxiously efter att den sista uttalande. Jag vet att det är vad som kallas för i den här situationen.

Och...

4. Jag har redan fått en trupp.

Jag vet att vi kan berätta för våra barn att du aldrig kan ha för många vänner, men faktum är att du egentligen inte behöver massor av vänner. Jag har en liten grupp av nära vänner som skulle hjälpa mig att flytta din kropp på ett ögonblick — utan frågor. Naturligtvis, jag menar dig inget illa, Regina. Jag försöker bara illustrera min poäng.

Även om jag ville ha byxor eller lämna min soffa...

5. Jag har förtroende för frågor.

Jag minns high school. Jag har sett vad som händer när du lägger in en massa kvinnor, tillsammans med olika åsikter och idéer — skit-snacket börjar innan frukost. Du har förmodligen märkt att jag är en flaming hot mess 90% av tiden, men jag behöver inte göra drama. Den enda sak som jag gillar att plocka isär är en gigantisk hög med kyckling vingar. Om du vill prata om Jessica är taskig frisyr, jag är inte din tjej.

6. Jag är verkligen inte emot att göra nya vänner, men de vänskapsband som bör ske naturligt eller inte alls.

Vänskap bör vara spontan och utan ansträngning. När du verkligen slå bort det med någon, det är enkelt och roligt. Pressad att delta i en TGI Friday 's ladies' night är min egen personliga version av helvetet.

7. Mina sanna vänner är de som verkligen känner mig och älskar mig ändå.

De får mina vridna humor, antisociala tendenser, och de har sett mig Oprah-gråta över en kille. Vi är ärliga med varandra om allt. Om jag är klädd i fula skor, en av de tikar som kommer att berätta för mig, och det är bara en av de många anledningarna till att jag älskar dem.

Så, jag är ledsen, Regina. Jag kommer inte att gå med din mamma trupp.

Men för att vara rättvis, du förmodligen skulle ha hatat mig ändå.

ADVERT

Lägg till din kommentar