Låt inte Din Röv Förstöra Din Sommar

En förödmjukande och skam-inducerande ritual, även känd som sommar i förorterna.

Efter att i flera år för att para ihop sträckte ut bikini toppar med styrelsen shorts och med mina barn som kroppen sköldar, var det äntligen dags att köpa min första officiella morsan passa.

Jag lämnade mina barn hemma (inte ens tänka på att ta dem med dig) och åkte direkt till köpcentret första som lördag.

Det var inte lätt, och det var verkligen inte vacker, men flera timmar senare kom jag ut triumferande, med tog en sexig, svart en pjäs som helt täcker min röv och får mig att se ut som att jag har bröst. Betyg!

Plus en cover-up, naturligtvis.

Efter att ha provat på fång av kostymer som inte fungerar, började jag se en trend i vad som fungerar och vad som inte (ack, bikinis). Naturligtvis olika kroppstyper och gym medlemskap (om de faktiskt används) faktor, men här är några pro tips som hjälpte mig att hitta min första officiella mom kostym och inte hatar det, alls.

1. Remmar

Med extra stöd, som en allmän regel, är en bra sak, plus att det är allvar hela situationen. Också, om du har små barn som fortfarande ammar, eller bara gillar att hålla sina händer ner din tröja för nostalgins skull, du kommer att behöva några remmar. Jag provade och gillade en elegant axelbandslös antal, men sedan omedelbart föreställt mig min 3-åriga son att dra det nedåt för att säga hej till sina gamla vänner, "nursies," framför hela poolen. Nej tack.

2. Full Täckning (Kjol Tillval)

Okej, jag måste vara helt uppriktig här. Jag ville inte att köpa ett kjolar passar. Jag föredrar styrelsen shorts alternativ även om slutresultatet är detsamma. Men till min förvåning och glädje, jag upptäckte att när du inte är shopping tillsammans med tonåringar i Old Navy, de flesta vuxit upp badkläder ge adekvat röv täckning. Dessutom såg jag flera snygga kjol alternativ. Ingen relation alls till den pråliga blommor en brann i mitt barndomsminne. Ledsen, Mormor.

3. Fasta Ämnen Är Din Vän, Min Vän

Hej, jag gillar en bra mönster, men mönster kan vara upptagen och iögonfallande. Något du kanske vill undvika om du är som mig och inte har använt en lår maskin på gymmet eftersom du var i 20-årsåldern. Jag rekommenderar fasta ämnen eller färg block, som är mer sofistikerad, men ränderna inte dåliga. Jag råkade hamna med en svart kostym, men låt inte min sorgsen färg föredrar att undertrycka ditt utseende. Om de hade att retro röd grimma i min storlek, att jag helt skulle ha köpt det.

4. Söka Bling och Strategiska Krusiduller

Jag trodde aldrig jag skulle rekommendera bling, men det kan definitivt piffa upp en mamma som passar. Jag såg flera sexig guld spännen och mycket smakfull och väl placerade volanger. Viktigast av allt är att inte underskatta betydelsen av ruching! Ruching som är den hemliga vapen för en mamma att passa. Strategiska ruching döljer det faktum att den senaste gången du gjorde en sit-up var av en slump. Ruching kan du äta ditt barn överblivna pool pizza och pommes frites utan utbuktande ut. Behöver jag säga mer om ruching? Eftersom jag kunde.

5. Vara Snäll, och inte Bakåt (Klockan)

Titta, du kan bryta alla mina andra regler. Bära en vilda djur ut bandeau bikini med nitar med strass, men inte bryta. Vi kan inte spola tillbaka klockan. De flesta av oss inte har kroppar som vi hade i vår 20-talet, eller åtminstone, pre-kids. Om du inte är en kändis med en personlig tränare eller ha råd med Gwyneth Paltrow ' s juice cleanse, din kropp förmodligen inte komma i närheten av att Jada Pinkett Smith eller Cindy Crawford.

Men det betyder inte att du inte kan klippa av den kropp du har nu. Glöm att hitta en färg som gör att du ser felfri. Istället, leta efter en som betonar vad du tycker om dig själv och (försöka) att skaka av vad du inte. Om du inte kan följa denna regel, är du skyldig att ha en massa mer kul i poolen i sommar, och förmodligen i livet i allmänhet.

Nu, var har jag lagt mina täcka upp?

ADVERT

Lägg till din kommentar