Inte Knulla Med Mina Barn

Har du någonsin befunnit dig i en situation där något helt oväntat händer i de mest osannolika situationer? Jag menar som sätt utanför vad som verkar mest normal och/eller lämpligt med tanke på omständigheterna. Då är det du sitter, fryst i tiden, kan inte göra krona eller klave av vad som pågår rakt framför dig, till den punkt som du kan inte...sluta...stirrar oavsett hur besvärlig och/eller skamliga det gör att du känner.

Jag borde ha vetat bättre. På en klar höstdag med vindar med vindbyar uppemot 20mph, lakeside park bör inte har varit mitt första val när det gäller en eftermiddag aktivitet med min son går. Ändå, han ville gå och jag hade verkligen ingen ursäkt för att säga nej, bortsett från det faktum att jag bara ville verkligen inte.

Vi kommer fram och jag omedelbart att inse att jag hade fruktansvärt underskattat chill factor och vind hastighet. Omedelbart möter vi två kvinnor (övre 30-årsåldern i bästa fall) som helt klart inte få vädret memo antingen att de var klädda i sina minimala yoga kläder finaste (förmodligen mitten av 40-talet på andra tankar) . Make-up, trendiga arbete-ut kläder och entusiasm droppande från varje öppning av sina alltför exponerade kroppar. Tre saker som i slutet av dagen när det kombineras allt tillsammans bara verkligen pissa mig av.

"Inte ens försöka att bli vän med mig damer (de verkade som att de typ). Vi är inte kompatibla. Lita på mig."

Jag gör mitt bästa för att undvika att behöva göra besvärliga små prata genom att gå till den motsatta sidan av lekplatsen med min bitchy vila (icke-makeup) ansikte i släptåg.

Av någon anledning kunde jag inte sluta stirra på dem. Jag har bara aldrig sett ett par av de vuxna så otroligt bekväm att göra något så circumstantially udda i hela mitt liv.

Yoga Byxor #1 står bredvid sin barnvagn lämna ett till synes oändligt utbud av snacks till hennes osynliga barnet utan så mycket som en blick ner (Ska jag berätta för henne att den riktiga baby sveptes bort av en vind pust obemärkt 3 minuter före?) när du besöker med Yoga Byxor #2 som de "såg" sina förskolan i åldrarna barn leka på avstånd.

Jag antar att det verkade helt rimligt (sans löjligt utöva få-ups och flytande baby).

Och då hände det.

Vänta på det...

De tog tag i den gigantiska hantlar.

Av kursen de gjorde.

Den sekvens av händelser som följde som bara kan beskrivas som direkt motsatsen till vad som anses som lämpligt beteende i en offentlig park (och förmodligen de flesta gym), för att inte tala om den totala likgiltighet för sina barn som var borta i fjärran...att vara absolut skitstövlar till min son.

Låt oss vara ärliga. Barnen är irriterande. Det mest irriterande ungen i världen är ett barn som är inte din egen. Jag inser till fullo att en viss person på gatan kanske tror att min barn är det mest irriterande ungen på lekplatsen. Som jag skulle respektfullt svar, "Du har fel."

Jag har en mycket enkel krav när det kommer till att kunna leka med mina barn.

Behöver inte vara en skitstövel.

'); // ]]>
[inline_ad]
Han var ett barn som gick upp glaset så att mina barn kunde inte gå. Killen som stod framför bilden så mina barn kunde inte gå. Ungen skrek i min sons ansikte och sedan spread eagle blockerade honom från att gå var som helst på lekplatsen. Jag stod rätt det. Titta på det lilla shithead utan att blinka och sedan genom att bita mig i tungan som jag mycket sternly föreslår, "Vi har alla vara trevlig och turas om," och sedan under min andedräkt mumble i den allmänna inriktningen av min son, "Sparka sin röv." En mycket intensiv stirra ner som följde i slutet av det hela, jag tror att liten prick som vann. Yoga byxor #2 anländer "Är min unge inte vara trevlig?" Mig, "Som barn är din?" YP #2, "Den med grön kappa." [inline_ad] Mig, "Ja." YP #2, "Ja?" Mig, "Ja, det är korrekt. Ditt barn är inte att vara trevlig." YP #2 i en kanariefågel sing-song röst, " Alla måste vara trevligt för alla. Okej?" Och sedan hon lämnade. Gick klart över lekplatsen, tog tag i hennes löjligt stor hantel, sugs in i hennes snäva röv, och fortsatte med sin ännu mer löjligt arbete-ut. "På allvar. Du ser ut som en idiot. Och FYI, ditt barn bara vänt dig bird." Jag kanske är avundsjuk för att jag inte har en tajt röv? Kanske är jag osäker och ensam och behöver bara några vänner? Jag kanske skulle må bättre om mig om jag gick ut med lite make-up och en färskpressad form passande outfit? Kanske jag behöver köpa en hantel och ta med den till parken så jag kan kasta den på medelvärdet för den unge samtidigt som suger i min core muskulatur för att maximera den fysiska nytta för min kropp som jag startar det hela lekplats? [inline_ad] jag har en tight röv att bara tänka på det. Inte knulla med mina barn. Vänligen. Relaterade inlägg: 9 Skitstövlar Ditt Barn Kommer Att Sluta Med Vänner

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar