Catcalling Är Inte Smickrande Eller Attraktiv, Så Att Bulta Skiten Ut Nu

Det är en välbekant scen spelas ut nära byggarbetsplatser runt om i landet: En stark, självsäker kvinna går förbi en grupp arbetare bara för att höra en litania av visselpipor, catcalls, och kommentarer om hennes utseende. Hon är sedan kvar för att göra ett split-second beslut om hur de ska svara.

Hon ger dem fingret och tala om för dem att gå skruv? Hon flip hennes hår och svassa bort så att de kan njuta av utsikten när hon går bort? Eller, inte hon sluta, lås ögon med hennes beundrare, slappt gå över till honom, stroke hans beefcake muskler, och säga, "Hej, big boy, du vill? Jag spelet om du, söta kinder"? Min gissning är att om hon gjorde syna hans bluff, att catcalling beefcake skulle mussla upp riktigt snabbt, har jag rätt?

Jag vill inte skryta, men jag har sett några catcalling skickade mitt sätt ibland, och jag måste erkänna, jag är förvirrad av en sådan skärm. Jag har aldrig förstått meriter bakom en man som skriker komplimanger till en kvinna han aldrig träffat. Jag vet inte om det beror på att jag inte umgås med män som hoot som en uggla när en oberoende kvinna går i deras uppfattning, men jag har alltid undrar vad dessa män förväntar sig att åstadkomma med sina barnsliga försök till uppmärksamhet. De tror att när jag hör deras visselpipa av uppskattning jag får för heta och kåta och ber dem att släppa mig av min sexuella spänningen?

För, öh, nej effing sätt, dudes.

Jag har en ganska självsäker personlighet, och som sådan, jag behöver inte höra validering i form av en visselpipa från någon random människa på gatan och som tycker att mina ben "ser fina ut, mamma." Ja, jag vet hur stora mina ben att se, tack så mycket. Jag har tillbringat ca 900 timmar på en cykel till ingenstans i spin klass för att få dem att se denna starka och kapabla, mister.

Vanligtvis, när en man försöker få min uppmärksamhet, jag slog med lusten att påminna mina främling friare att jag kan och kommer att sparka sin catcalling ass om han slickar sina läppar på mig på det sättet igen. Men då, som inte skulle vara mycket förnäm, nu skulle det?

När jag gick längs gatorna i New York City med min 9-åriga nyligen, jag var äcklad av att se flera män blinkning, slicka sina läppar, eller ring ur sin uppskattning för min fysiska attribut som jag gick förbi. En främmande gentleman i Starbucks och med erbjudit sig att "köpa mig mer än bara en kopp kaffe, om du vet vad jag menar, sweetie pie". Jag gissar att han inte menar att han skulle våren för att jätten Rice Krispies treat i visa fall, men jag kan inte vara säker. Och när jag tittade på honom och sa åt honom att backa, med min dotters melerade ögon tittar på mig, storögt, han var obeveklig med sin jakt. Muttrade han, "jag försökte bara vara trevlig, baby", och jag gick direkt Janet Jackson på hans intet ont anande röv. Jag var otäck alla rätt, men inte på det sätt han hade hoppats på när han öppnade sin mun.

Överallt kvinnor går, vi är belägrade med kommentarer om vårt utseende . Oavsett om det är en visselpipa eftersom en man som gillar klyvning en kvinna visar eller en idiot med en nedsättande kommentar om skräp i en mammas stammen, att kvinnor tvingas uthärda på den plats objektifiering och nedbrytning av sina kroppar. Det är äckligt, och killar, om du läser: Catcalling är den som minst sannolikt åtgärder som kommer att få en kvinna att härja din förmodligen små penisar. Vi gillar inte catcalling, visslande, eller tutning så det är bara att stoppa det nu, OK?

Kanske mina minst favorit visa vår uppskattning från manliga främlingar är när jag är på en körning. Jag är oftast i zonen, lyssna på musik, och försöker att undvika att bli klippt över av förare som hatar löpare (du vet vem du är, haters). När en man som jag vet inte tutar och gester lasciviously, det knackar min koncentration ostadigt, och plötsligt, mitt run är farligt. Jag hamnar att stanna på sidan av vägen med en förvirrad, "Vem, jag?" titta på mitt ansikte och jag ber att jag inte får stuvad av en mormor med en lead fot som jag får mitt huvud tillbaka i spelet.

Så, killar, även om jag kan uppskatta att åsynen av en kvinnlig löpare är tajt, Lycra-omfattas röv har fört dig till en sådan frenesi som du har att tuta din upphetsning på oss, vänligen förstå att det orsakar bara för oss att hoppa i ett dike eftersom vi tror att vi är på väg att bli påkörd av en bil. Jag kan lova er att när jag ger er fingret när du kör bort, det är definitivt inte för att anses som en öppen inbjudan till mitt sovrum.

En av dessa dagar, jag verkligen kommer att kalla en catcaller ' s bluff. Och när jag gör det, jag ska trycka på mina hängande mom funbags precis intill hans svettiga arbetskläder, och jag kommer att viska i hans öra, "Du vet vad som verkligen gör mig kåt, söta kinder? Tanken på att du tömma min diskmaskin och vika min tvätt. Kom, låt oss gå, hot stuff, min toaletter som inte går att rengöra sig själva."

Det är min version för att prata smutsig, herrar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar