5 Exakt Stör Inte Skyltar

Ibland vill jag bara kissa ensam. Inte hela tiden, men ibland. De flesta av den tid som skulle vara trevligt, men riktigt, 1 av varje 99 gånger skulle göra. Och jag vet att jag inte borde vara tacksamma för, kompis, du är så tur att man har barn som älskar dig så mycket att de vill dela med sig även de mest intima stunder med dig och att det en dag kommer allt vara borta och du kommer att vara på ett vårdhem ensam, och INGEN kommer vill titta du kissa då!

Men ändå, så otacksamma som det verkar, det skulle vara härligt att, varje gång på ett tag, att kunna torka min rumpa utan publik.

Nu vet jag att personer som inte har barn kan inte förstå varför jag inte bara låsa dörren och berätta för barnen att lämna mig ensam. Jag antar att det beror på att de aldrig har provat att lindra själva samtidigt som någon slår på dörren ilsket skriker "DU LÄT MIG MAMMA! LÅT MIG I RÄTT NOWWWWWWW!" Om de hade det skulle de vet att det är faktiskt de flesta fn-lindra sättet någonsin att befria sig själv och skulle tycka att de skulle också föredra att ha ett litet barn fyllning toalett papper genom sina ben samtidigt som man försöker att inte kissa på egen hand till att småbarn att bryta ner badrumsdörren.

Det är andra gånger jag skulle vilja vara ensam också. Ibland skulle jag vilja lägga lugnt i min säng utan att ha hoppat på eller med softballs lobbed på mitt huvud för att någon har bestämt att det är perfekt tid och plats för en improviserad boll spel/wrestling match.

Bara ibland.

Men det verkar som ingen mängd av tiggeri, förhandlingar, skriker eller smyga omkring kommer att få mig att de få dyrbara stunder av sekretess som varje mamma önskningar, så jag har bestämt att det är dags att bli kreativ. "Vad skulle de svara?" Jag frågade mig och jag sa "Hot". Och jag sa: "Själv, du har rätt. Men du kan inte tala om internet som, så låt oss gå med något mer konkret som "Stör Ej" - skyltar. Ja, låt oss designa lite good ol' "Stör Ej" - skyltar som effektivt låt ditt barn veta att just nu är inte tillfället att jävlas med mamma."

Och så ska jag presentera dig fem "Inte Störa Mamma" tecken på att jag har börjat hänga runt huset när jag vill vara ensam...

Tekniskt sett är detta förmodligen hotar. Men också, tekniskt, de gillar nog tanken på att gå på cirkus, så det gör det inte längre ett hot. Det är bara en vänlig erbjuda.

Direkt och rakt på sak.

Spela upp sina största rädslor.

Svara på deras frågor, så de behöver inte fråga.

Skulle ingen av dem arbete, det är dags att skrämma skiten ur dem.

ADVERT

Lägg till din kommentar