Disneyland är Guld Minnie Mouse Macarons Är Nästan för Vacker För Att Äta

Släppa allt och åka till Disneyland för den vackraste sötsak

På alla Disneys parker, mest uppmärksamhet är att sätta in vilket gör att varje detalj är perfekt på tema . Och för detta livslånga Disney-älskare, en av de mest förtjusande sätt som uppnås är genom tema livsmedel . Ge mig Musse pigg-formade våfflor till varje frukost. När ketchup för min frites serveras tre Musse pigg-formade klumpar på en tallrik, jag är fylld med glädje. Jag hade en gång en bit pizza som varje bit av pepperoni hade blivit omsorgsfullt skuren i en Musse form, och det var den mest förtjusande del av mitt liv.

Så ursäkta mig medan jag boka en biljett till Disneyland i just det här ögonblicket, eftersom parken är nya guld Minnie Mouse macarons tillfredsställa både min inre Disney-älskare och min oerhört grundläggande tusenåriga sida på bästa möjliga sätt.

Japp, det stämmer. Det är en klassisk fransk macaron, som görs i form av Mimmi, rose gold i färgen, och komplett med en rosa, glittrande båge. Som någon som försökt och misslyckats med att göra bara en vanlig rund macaron, detta verkar som om trolldom, TBH. Jag skulle säga att det är för perfekt för att äta, om det inte vore för det faktum att det är nog helt utsökt, liksom de flesta andra Disney-park godsaker.

Instagrammers säger sötsaker debuterade måndag och att de är bara tillgänglig på Disneyland i Kalifornien, för nu. För att haffa en, du kommer att gå till Jolly Holiday Bageri med Café. Disney Mat Blogg säger cookies som är fylld med jordgubbskompott och citron verbena smörkräm, och fans uppger att de smakar som Fruity Pebbles. Ja, snälla.

Detta kommer i hälarna på en hela raden av rose gold behandlar tillgänglig på Disney World i Florida. Du vet, ifall du hade något tvivel om för att planera din nästa familj vacay.

ADVERT

Lägg till din kommentar