17 Tecken ska Det Vara snabbmat Till Middag Ikväll

Om det är en sak som definierar mitt föräldraskap stil det är goda avsikter. När jag vaknar på morgonen, jag är fylld med twinkly eyed optimism om att idag kommer att vara dagen för att jag över allt på min att-göra-lista. Idag kommer vara den dagen jag städa badrummet och organisera kylskåp. I dag kommer den dagen att jag skall göra för länge sedan tandläkarbesök. Idag kommer vara den dagen jag räkna ut Mary Poppins-esque momming och inte skrika åt mina barn alls — inte ens en gång.

Jag börjar dagen med goda avsikter som i dag kommer att vara den dagen jag göra hälsosamma och läckra måltider för min familj. De kommer bli bländade med min Julia Barns förmåga i köket. De kommer att föreslå att jag anmäla dig för att tävla på Hackad . De kommer att dusch mig med beröm för de delikata och hälsosamma måltider jag beredd med min egen kärleksfulla händer. Heck, jag ska även göra en dubbel sats av denna delikata måltid till lunch nästa dag.

Då verkligheten sätter in, och den goda avsikter smula snabbare än Taylor Swift ' s senaste roman. Goda avsikter blir förhoppningar, som snabbt förvandlas till önskedrömmar. Någon gång under dagen, jag kan nästan se knullar flyger ut genom fönstret eftersom det inte finns något jäkla sätt jag gör en hemmagjord något. Nope, nix, nopety, nope. Inte kommer att hända. Här är bara några tecken på att det kommer att bli en snabbmat till middag, typ av dag:

1. Alla grönsaker i skarpare lådan är att simma i sin egen avföring.

Jag kan ha planerat för att göra en pseudo-hälsosam måltid som deltar ris, kikärter, och grönkål. Och med "kikärter och grönkål," jag menar baby morötter och äpple skivor. Men allt skarpare lådan är att simma i en piss-skit flytande ruttet äckliga saker.

2. En ny Happy Meal toy kom ut.

En resa genom drive-thru är ett litet pris att betala för att avsluta den ständiga gnällande och få de senaste billig plast leksak som så småningom kommer att hamna vilse i baksätet i vår minibuss.

3. Ingen vill ha Mamma för att få hangry.

Det är 5 p.m. och min mage är morrande något hård. I själva verket, det låter som att min mage har tagits över av demoner och det är att tala i tungor. Behöver. Kolhydrater. Nu.

4. Ett utbrott spårade ur mina matinköp.

Jag gick in i butiken planering för att få ett par saker till middagen och istället kvar en skrikande barn som är förbannad för att hon inte kan slicka på alla äpplen.

5. Jag lagade tre nätter sedan.

Och jag är fortfarande utmattad.

6. Vi har fått en lätt fläktande vibb gå på.

Ingen vill förstöra den med något sånt att göra middag. Kanske vi tillbringade dagen på museet, stranden, eller zoo. Eller kanske har det varit en relativt gnälla-fri dag, och vi alla känner lite euforisk. Ingen vill förstöra den typen av lycka med klagomål om "stinkande mat."

7. Jag har gjort tillräckligt adulting för en dag.

Jag steg upp ur sängen. Jag duschade. Jag har även betalat ett par räkningar och körde mina barn runt om i stan. Det handlar om alla de adulting jag kan uppbåda för dagen.

8. Det finns en fin linje mellan "förkolnade" och "brände till helvetet."

Vi har passerat linjen.

9. Ett ord: drive-thru.

Gå till mataffären kräver att få ut bilen. Det kräver att bära riktiga byxor. Det kräver att ta mina barn genom gångarna och säga "nej" ungefär 792 gånger för att deras gnällig önskemål för spannmål som är i princip socker i en låda.

10. Du behöver verkligen vara hemma för att laga middag.

Vissa dagar har jag praktiskt taget bor i min minibuss, blanda barn från en aktivitet till nästa . Så tills Honda listar ut ett sätt att installera en mikrovågsugn, ugn, eller crockpot i nästa Odyssey, middag förmodligen inte att hända ikväll.

11. Restaurang-godkänt iPads inte räknas som tid för skärmen.

Vad är en mamma att göra när barnen har bränt genom sin tilldelade tid för skärmen av 10 på morgonen? Att göra en resa till en av dessa kedjan restauranger med tabletter vid bordet, förstås! Räknas det inte som tv tid när det inte är tekniskt din skärm, eller hur?

12. Inomhus lekplats slags räknas som en park.

Det finns bilder och klätterväggar. Barnen kan bränna energi medan du bläddrar igenom Facebook. Du kan nästan glömma rotavirus och influensa bakterier simmar i bollhav. Heck, det är nästan som en eftermiddag i parken. Nästan.

13. Min dumma crockpot har inte listat ut hur man vända sig om ännu.

Jag skär några grönsaker, hällde i en låda med ris, och lite grönsaksbuljong. Jag följde anvisningarna till ett T. Ja, alla utom för den del i receptet när det sa att vända den lerkruka potten .

14. Jag gör bra på ett löfte.

Och genom att "lova", jag menar muta. I morse berättade jag för mina barn om de inte dödar varandra, vi skulle gå till McDonald ' s, och eftersom de är fortfarande andas, det ser ut som det kommer bli en Happy Meal typ av natten.

15. Sista gången jag kollade, kan du inte göra en måltid av kaffe, mjöl och smör.

Vilket är allt vi har i vårt kylskåp och skafferi just nu.

16. Det är fredag.

Inte TGIF står för Tack gode Gud att Det är snabbmat?

17. Jag är en av knullar.

Ingen vidare förklaring nödvändig.

Ja, jag försöker att ingjuta hälsosamma matvanor i mina barn och försörja min familj välbalanserad, hemlagad mat. Jag har de bästa avsikter, men ibland är livet kommer i vägen. Vissa dagar tänker jag hälsosamma måltider för min familj. Och vissa dagar går vi igenom McDonald ' s drive-thru, och jag binge på fryst Kit-Kats i garderoben.

Vissa kanske kallar det balans. Jag kallar det föräldraskap är svårt .

Och det finns alltid i morgon.

ADVERT

Lägg till din kommentar