6 Gånger jag Suger inte Som en Far

Jag ibland känner mig otillräcklig jämfört med de mammor runt omkring mig. Jag menar, mellan min fru och vår nanny, jag är ganska mycket omgiven av superhjältar. Det kan vara svårt att leva upp till. Det har funnits många tillfällen längs den här resan av faderskap där jag fallit platt som en far – glömde att ta med mjölk för barnet, inte sätta blöjor i skötväskan, etc. – och vet du vad, jag har lärt mig att rulla med den. På den motsatta sidan av dessa stunder, det har varit gånger när jag inte suger helt som en far. Här är sex av dessa stunder.

1. Första gången jag riktigt värmde en flaska mjölk. Allvarligt, jag vet inte varför jag kämpat med detta för den första veckan hemma med barnet, men det verkade som att mjölken var alltid kallt eller kokande magma hot. Ingen medelväg. Du bättre tror jag näve pumpas första midnatt utfodring där jag helt värmde en flaska till baby konsumtion temperatur. Dang rätt jag gjorde.

2. När jag inte glömma hennes byxor. Det är rätt, titta på min lilla baby – hon är fullt påklädd, med byxor. Hon är varm och tätt och är redo att hantera alla väder kastas hennes sätt, eftersom jag, som pappa, utrustade henne att göra så. Jag är helt oblyg med att erkänna att det har funnits tillfällen när jag har tagit henne ut utan byxor. Föräldraskap bråkar med din hjärna. Döm mig inte.

3. När min fru gick in för en girls' night. Morsan verkligen behövde det, och att vara kärleksfull och stödjande make och far som jag är, jag såg den lilla damen för en hel natt. Och gissa vad? Ingenting gick sönder, barnet ville inte dö, och ingen var tvungen att ringa brandkåren. Så allt som allt, jag fullständigt krossade det.

4. När jag spelade Otis Redding för min dotter. När det gäller att introducera min dotter på bra musik, jag har det på lock. Mitt hus ska vara ett hus med bra musik. Detta kommer att vara ett hus som uppskattar de finare sakerna. Som en far, det är ditt jobb att uppfostra ett barn som vet skillnaden mellan bra musik och sopor. Det kommer inte att Miley i detta hus. Någonsin.

5. När jag inte döda oss i bilen. Jag var rädd av mig första gången var hon i baksätet, och jag svär att jag tittade på varenda bil på vägen med intensiva känslor av ilska och protectiveness. Samgående i körfältet framför mig? INTE ACCEPTABELT. Håll dig borta från mitt barn, du galning! Det verkade som att alla var med och körde på den vansinnigt höga hastigheter tills jag tittade ner och insåg att jag bara var att göra 40 km per timme på motorvägen. Men hey, jag fick hennes hem säkert, så jag tror att jag gjorde OK.

6. När jag vaknade innan min fru. Jag vill påpeka att detta har hänt mer än en gång, men det är alldeles för ofta att min fru hör vår dotter gråter innan jag gör det. Jag svär det finns inget så starkt som morsan radar. Så, när jag hör dessa tårar i baby monitor och spring upp för att förverkliga min fru är fortfarande sover, en liten del av mig vill skaka henne vaken för att glo på det faktum att jag gick upp innan hon gjorde det. Men det är bara menar, eftersom mamma behöver sin sömn, och det är också helt motverkar syftet med mig att vakna upp först.

Så långt tror jag att jag gör OK som en far. Min bebis är frisk, huset är fortfarande till stora delar intakt, hon lär sig om bra musik, och de flesta av den tid hon lämnar huset fullt påklädda. De säger faderskap handlar om att acceptera att du inte är perfekt och försöker att växa, så om så är fallet, jag måste vara en okej pappa.

Relaterade inlägg: 10 Ansökningar För Min Man Att Jag Ska Dö Först

ADVERT

Lägg till din kommentar