Kära Seatmate På Planet

Nej, snälla, nej.

Inte sitta här. Inte sitta här.

Deras ögon undvika att träffa mig på alla kostnader som jag klättra i sidled ner en gång som uppenbarligen har gjorts av banan modeller eller personer som är födda med att unicorn metabolism som gör det möjligt för dem att äta 13 munkar och inte få en tum.

På min första flyg i 8 år och sedan sätta på 100 post-baby pounds bär jag inte stolt, jag trodde inte den reaktionen jag fick från vad som kändes som en publik på en cirkus sideshow prestanda.

Jag täckte mitt sträckte ut ram i en stor hoodie och svarta brett med benen i kors yoga byxor. Min vän och jag hade bordat sen eftersom vi var få frukost. Go figure.

Två platser kvar. En gång säte till vänster bredvid två små kvinnor i sina tidiga 20-årsåldern på väg till Vegas för en vild helg. Den andra var en plats mellan en business man och en som var minst lika stor som mig så tydligt att han och jag inte kommer att Play-Doh fun factory vår bakre ändarna i stolar bredvid varandra. Jag valde färsk high school grad rad.

Vänner, jag är legitimt tvungen att tömma min andra delar i den här platsen, smäller upp mina höfter ner under armen vilar. Som omgången som affärsman till min rätt brottades hans säkerhetsbälte till underkastelse, jag försökte en gång, två gånger, och beslutade, "Om planet kraschar över 10.000 meter, detta säkerhetsbältet kommer inte att bli min frälsning." Så jag stoppade varje ände under min hoodie ficka och log artigt på min lilla flygvärdinna när hon gick förbi.

Min super-buff (läs: mormor bat-winged) arm tryckte sig in i gången precis tillräckligt för att legitimt varje gång någon gick förbi, de smällde till mig, tittade upp förvånat som om jag inte naturligtvis utvidga min kropp delar i deras väg, och bad om ursäkt.

Jag log tillbaka, som om för att säga, "Det är coolt. Jag har två armar hur som helst och att man kunde stå ut med att förlora några tum."

När människor hänvisar till "ben-rum" på ett plan, generellt sett, de talar om avståndet till rummet för sina knän eller ben för att sträcka framåt. Syster, mina lår och höfter är fortfarande en del av mina ben och låt mig berätta för er, Mr Southwest Airlines, jag'mma behöver du för att vidga fastigheter i de stolar du tydligt utformad för små barn!

Hörni, det här planet ride var den längsta 4 1/2 timmar av min livstid exklusive all tid i arbete. Jag var obekväm, trött, och uppriktigt känna vågor av skuld varje gång flickan bredvid mig justerat sin sittande ställning och suckade, att veta att min högra höft var definitivt expanderat till inte mindre än 2" av hennes plats rymden.

Sedan en annan verklighet slog mig som mina två unga seatmates hälls den lilla sprit flaskor som de skulle smög ombord på planet till sina kompletterande Cokes. Jag var närmare en ålder av sin mamma som satt bakom dem, att ha packat dessa flaskor tillsammans med en brun påse snacks med en smiley på dem för varje 20-någonting tjej med vackra falska ögonfransar och yoga byxor som inte räckte till maximal kapacitet.

Jag har helt bruna påsar snacks för mina barn (minus sprit). När gjorde jag åldras så mycket!? Är jag inte fortfarande, som, 22!?

Söta Mor av alla saker helig och god.

Nu affärsmän tar på sig att rekommendera saker till oss för att göra, medan i Vegas. Första rekommendation: en buktalare.

Så, det är det folk. Jag antar att vi ser ut som två farmödrar och mormödrar som skulle schema resor till världens största garnnystan och bussresor till Amish-land.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar