Kära Förälder som Tycker om Snö Dagar

Kära Förälder som Tycker om Snö Dagar,

Jag gillar dig. Det gör jag. Jag förstår bara inte du. Du verkar som en normal person och sedan en dag i snön är kallade och ni är alla leenden. Jag är rädd för att du inte förstår hur snön dag på jobbet så jag kommer att förklara dem för dig.

När skolan är inställd, barnen stanna hemma med du .

Om ditt svar på denna information är fortfarande, "Yay!" Kommer jag att anta att något av följande:

1. Du är sarkastisk.

2. Du arbetar utanför hemmet.

3. Du har en nanny.

4. Du har bättre medicin än vad jag gör.

5. Barnen har bundit upp dig och svarar för dig.

Det kan inte finnas någon annan förklaring. Men för oss för att förstå varandra, jag kommer att förklara varför min reaktion är inte "Yay!" men "[email protected]#!":

1. Jag vill inte vara en kort ordning kock.

2. Jag behöver skriva och det går inte att skriva när folk ropar om brustna band i deras Rainbow Vävstolar.

3. Jag gillar att gå på toaletten själv.

4. Jag känner mig skyldig om jag låta mina barn titta på film eller spela tv-spel hela dagen men – herregud – alla talar.

5. Jag har att dela med mig av mina snacks.

Så, jag hoppas att ni kan förstå var jag kommer ifrån och, om du inte kan sympatisera eftersom du är upptagen med att göra varm choklad för din filt fort, snälla...snälla...kan jag släppa mina barn ut på ditt hus? Bara för dagen.

(Om inte skolan är inställd imorgon igen.)

Med vänliga hälsningar,

Vikki

Relaterade inlägg: Till Mamma på den Sida av Vägen

ADVERT

Lägg till din kommentar