Kära Nya Förälder Klass Instruktör, Din Klass Stinker

God eftermiddag, För ungefär ett år sedan deltog jag i en av de Nya rekommenderade Förälder klasser ditt sjukhus svartabörshajar som att tillhandahålla värdefulla verktyg och kunskaper för livet för att hjälpa till med förlossningarna process-och bortom." Tyvärr, min 18 instruktions timmar förberett mig för jack knäböj. Så, nedan, har jag inkluderat några förslag på ämnen som eleverna faktiskt skulle ha nytta av.

1. Byt andning och driver segment med en översikt på skrikande och epidurals. Student takeaway: Om du behöver inte få en epidural, kommer ni att sluta skrika en hel del . Att säga att trycka ut en bebis är ens avlägset liknar något vi diskuterade i klassen på detta ämne (trycka mina fötter mot en spänd ark min sambo håller, egentligen?) är som att jämföra en dag på spa för att water-boarding. Båda involverar vatten, ja, men, ja, du får bilden.

2. För modulen om diapering och klä på barnet, behöver du verkligen att dike dockor och kontakta en lokal bonde som råkar ha några barn djur att hyra ut. Någon tönt kan sätta en icke-hal, icke-squirmy, flexibel docka till sin ren blöja och lite sleeper, men det tar verkliga skicklighet att stoppa en gris i en av de getups. När eleverna behärskar smågrisar, de kommer bara vara om redo att gå vidare till en riktig baby.

3. En hel segment verkligen bör ägnas åt konsten att äta/dammsuga/sitter på toalett/dressing/sätta på makeup med en hand. Det är så många praktiska övningar som du kan göra för att hjälpa dina elever att förbättra sina one-handed fingerfärdighet, som varje förälder vet, är en viktig färdighet i livet under de första månaderna (åren?) i barnets liv. Jag är inte säker på varför du har inte tänkt på detta redan.

4. Vissa bajs instruktion av Guldlock mängd skulle vara riktigt användbara. När är mitt barn bajsa för lite? För mycket? Precis rätt? Även en mängd bajs-rengöring tips välkomnas—bästa avlägsnas från tak, väggar, matta, kläder, bilbarnstol, sängkläder, takfläkt, till exempel.

5. Du behöver verkligen nix det avsnittet du täckt på alla verktyg (tortyr enheter) som används under förlossningarna processen. De som du visade oss (och skickas runt för en nära hantering—vem gör detta?!) ser ut som om de användes under grottman era. Jag hade nog att oroa sig utan att tänka på dem tång som fastnat i mig, eller sugkoppen rycker min baby och huvud ut. Dessa är de typer av saker som jag skulle snarare inte vet om— någonsin . Jag är ganska säker på att någon mamma som hade en av de primitiva verktyg som används på henne har varit tvungen att begrava minnet djupt i hennes undermedvetna för att någonsin frivilligt gå igenom ännu en graviditet.

6. Vilket leder mig till mitt sista förslag: hela mesh underkläder sak som verkligen behöver ett eget segment. Jag hade ingen aning om allt som går ner det med efter födelsen svammel. Vänligen ta itu med sådana frågor som: Hur länge kommer Jag att ha på sig en blöja? Hur länge måste jag sprutar vatten på allt? Hur många liter av denna bedövande spray kan jag ta hem?

Jag vill inte att du tror att jag gick ifrån din klass helt tomhänt. Faktiskt, mina händer var fulla av sex-sida förlossningarna plan som du hade oss fylla ut under klassen (som på något sätt barnet förblev okunniga om). Observera att dessa förslag kommer gratis, men om du vill slå något mindre av att leverans bill jag fortfarande gör betalningar på, jag kommer inte att protestera.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar