Kära Monster Som Förgriper Sig På Barn

Jag är så trött på att se den ständiga rubriker om barn som utsatts för övergrepp. Min puls raser, och jag får den där känslan i maggropen.

Om du blundar för alla nyheter rapporter skulle vara effektiv, att jag bara skulle ignorera alla av det . Men det hjälper inte. Och det verkar bli mer brutal.

Om jag kunde spara varje enskilt barn från varje form av missbruk, skulle jag göra det på en sekund, och jag skulle ge mitt liv för att göra det. Jag vet hur det är att växa upp och rädd. Men tills dess, jag har något jag vill säga till missbrukare.

Alla av missbrukare. Sexuell, verbala, fysiska, psykologiska, försumlig, you name it, jag talar till dig.

Ingen förnekar att föräldraskap är ofta frustrerande. Barn kan driva dig till randen av vansinne snabbare än något jag någonsin har sett. Barn är en hel del arbete. Barn tänja gränser och kända knappar. Det är deras jobb.

Jag skulle till och med våga gissa att många misshandlade barn har en odiagnostiserad beteendestörningar eller särskilda behov. Eller kanske de inte, och de är bara barn som agerar ut för någon annan anledning.

Det finns en myriad av sorgliga och oförlåtligt rim och skäl till varför i alla typer av familjer. Och ingen av dem är motiverat.

Inget barn förtjänar att bli slagen till döds över smutsiga byxor. Eller hängs upp i fötterna och slagen och torterad för dagar för allt de har gjort. Ingen förtjänar att bli kidnappad och rädd till döden av medlemmar av sin egen familj för att de är för fint för att främlingar. Skämtar du med mig???

Jag förstår inte hur du kan se in i ögonen på ett barn med en förkrossad ande och leva med dig själv. Jag kan inte förstå hur du kan använda tillräckligt med kraft för ett barn att bryta ett ben eller lämna djupa sår och bård. Eller hur i hela friden kan du inte sluta efter att ha hört deras fruktansvärda skrik och veta att du har riktigt ont i dem.

Du är inte stark och kraftfull om dina barn huka sig i rädsla eller gå på äggskal när du är runt omkring. Du är ett monster. Och du är en skitstövel. Och det gör att jag vill smacka du runt lite.

Du kan utöva myndighet utan knytnävar eller daggered ord.

Barn inte kommer att be dig att ha en plats bredvid dem i soffan och håller din hand för att diskutera orsaken till ditt djup-seedade ilska frågor. De kommer inte att göra dig en kopp kaffe och kärleksfullt be dig att ligga ner och ta en paus i nästa rum.

Det är ditt jobb. Att känna dina gränser. Att be om hjälp. För att ta bort sig själv från situationen för lite när man vet att man närmar sig den röda zonen. Det är din jobb och ingen annans .

Om du är en missbrukare, jag ska sätta på min kärlek skyddsglasögon för en sekund och titta på dig.

Jag ser en liten pojke eller flicka som var förmodligen också missbrukas. Kanske du var det "bara" upp på det sättet." Jag ser rakt in i ditt hjärta och i ögonen av ditt inre barn, och jag säger till er att jag är så ledsen att det hände. Du förtjänade inte det. Jag ger dig en stor stor SÄKER, lång och kärleksfull kram. Ingen ska behöva växa upp på det sättet. Någonsin. Jag kan se och bekräfta din smärta, och jag är ledsen. Jag verkligen verkligen är.

Och nu mina tuff kärlek skidglasögon är på.

Vill du veta vad som är imponerande?

Att slå ner ett försvarslöst barn är inte imponerande .

Att sätta ner foten och säger att PENGARNA STANNAR HÄR är imponerande.

Ta ett djupt andetag för att komponera själv och tänka innan du talar eller agerar är imponerande. Att låta dina barn titta på du hantera ilska och stress vägen de bör hantera ilska och stress är imponerande.

Stiger över ditt eget förflutna för att älska och uppmuntra barnen är imponerande.

Titta på dem modellen ditt beteende är imponerande. Se dem titta på dig med respekt och beundran i stället för rädsla är imponerande.

Att göra uppoffringar för att bättre själv och SLUTA CYKELN är imponerande.

Titta på ditt barn växa upp lyckliga och friska är den största inlösen för vad du gick igenom. Och det är det som är mest imponerande av alla.

Du fostrar barn som en dag kommer att uppfostra barn. Vad gör du om du vill att det ska se ut?

De kommer att en dag bli gammal nog att se dig för vem du verkligen är. Lär dem hur de ska leva. Och göra det räknas.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar