Kära Barn, Sluta Klaga På Mig Eller Annat

Hej, dyrbara mina barn, du betalar bättre heed dessa ord om att spy ur min mun, så irriterande som det kan vara för dig. Allt detta klagande om mig (du vet, din jävla mamma) hade kommit bättre till en skrikande stanna eftersom jag är på väg att flippa ut.

Du har fått mig att nästan förlora min skit 657 gånger den här veckan, och det är inte ens räkna de fyra gånger jag tappat den på riktigt. Jag vet att ditt liv är verkligen svårt med alla som sitter i bilen och lyssnar på din musik medan du spelar på din iPad medan jag kör du över rike komma, men allt du behöver för att inse hur fantastisk jag är och stänga in det med alla klagar.

Jag vet att alla mina "jag älskar dig" och "Ha en bra dag i skolan" nonsens som jag nå ut till squeeze din arm och dra dig för att ge dig en snabb puss på kinden samtidigt släppa dig iväg någonstans är i princip samma sak som att döda dig mjukt, men det är min rite of passage. Och din mamma, jag kommer att göra detta tills mina sista dagar.

Jag förväntar mig att ni tar det utan att klaga, precis som jag tog dig i min famn varje natt och höll dig för att du ville vara som innehas och som behövs för mänsklig kontakt för att somna. Jag behöver kontakta också — i form av kyssa dig och lukta på ditt huvud för att jag är så kär i er alla. Och det gör mitt hjärta delas mitt itu varje gång du drar bort och berätta för mig hur irriterande det är jag.

Åh, och tar foton familj — jag vet, jävla brutal rätt? Jag menar, hur vågar din mamma vill fånga några av de speciella stunder i vår familj äventyr. Den tid det tar för er alla att hålla fortfarande måste vara ren tortyr. Men tro mig, det är ingenting jämfört med de timmar jag tillbringade i vissa romper rum med 400 barn som alla har förlorat sina jävla sinnet, som jag satt i hörnet sugen på sprit när du letar efter en penna i min väska och överväger att hugga mina ögon eftersom detta är vad som helvetet på jorden känns som . Poserar för en jäkla bild är ingenting. Ta itu med det.

Jag vet att det suger big one när jag kan du inte stanna kvar efter skolan för att "hänga upp", men det finns en anledning: jag knullar skrev boken att stanna kvar efter skolan för att "hänga" och jag kommer inte att vara med mina barn att göra det. Ledsen för din lycka, kid.

Och gör du ändra dina smutsiga kläder när vi ska på middag eller att dina skolprestationer (eller helt enkelt eftersom det har varit tre dagar) tar en hel del nerv för min del. Jag inser detta. Endast det värsta mödrar skulle få dig att göra en sådan sak eftersom du har rätt till dina val. Du gissade rätt barn: jag am en av de värsta mödrar, och du är fast med mig.

Hur vågar jag be dig att använda dina seder när du äter, pratar, eller ber mig ta dig någonstans?! Jag vet att du tror att jag strävar efter perfektion, men ärligt talat, jag vill bara vara nöjd med att du inte prutta på din broder är ben varje gång du går förbi honom eller kanske städa upp Nutella du utsmetad över köket.

Bry dig inte om mig, stör mig, eller titta på mig på fel sätt om jag chattar med en vän i Mål. Du bara ha tålamod och inte andas ett ord om mig att du "lider" ya höra? Kom ihåg att alla dessa playdates som var så svårt för dig att lämna, och jag låter dig stanna lite längre? Och kom ihåg alla de gånger jag försökte att dra dig ur lekplats, men du uppmuntrat mig till att stanna ett par minuter så att du kunde visa mig hur du kan gå ner glider bakåt 65 gånger? Nåväl, detta är min playdate, kid — så back off och låt mig njuta några minuter av speltid utan att du rycka på mig att komma i mitt ansikte, eller att ligga på marken och rullade ihop sig till en boll under rack av kappor och stönande.

Och ja, jag inser att jag måste pissa hela tiden och det här är lite besvärligt för dig eftersom ditt schema är så full och du är mycket upptagen och viktig, men man ska komma ihåg att jag gjorde tryck tre för dig av min kropp och som gör saker och ting till en blåsa. Också, jag behöver dricka kopiösa mängder koffein bara att göra det genom dagen. Så nästa gång du har ett problem med din mamma att använda toaletten, hålla i åtanke att jag kunde är din mamma som väter sig själv ett par gånger om dagen, eftersom ditt liv kan inte bara sluta så jag kan ta en jävla vina.

Och bara så du vet, din mamma vet hur man ska få ner, och min dans och sång är inte på väg någonstans. Jag bryr mig inte om tre av dina vänner är i bilen — när jag hör en låt som gör att jag vill flytta, det är ingen stoppa mig. Jag kommer att låta det rippa, även om det gör att du känner att du håller på att dö tusen dödsfall.

Bli inte kaxig med mig när jag tar del av dina pommes frites. Jag gjorde betala för dem, så jag ska bara hjälpa mig själv. Det samma gäller för din dessert. Jag menar, du måste inte vill ha det som är dåligt om du inte suga ner det direkt. Du bör veta vid det här laget om du inte äter saker tillräckligt snabbt, får de ätit för dig.

Om du kunde börja hålla dörren öppen för mig utan att bli tillfrågad, som skulle vara fantastisk också. Det är bara ett litet pris att betala för att någon som använts för att torka din röv, för som, år.

Sluta blir så generad av hur jag klär mig också. Jag menar, varför är boxare hänger ut, omaka strumpor, hål i dina tights, och med hjälp av din T-shirt som en servett acceptabelt — men min känsla för mode är helt fel för dig och kan verkligen skada ditt rykte? Culottes är i helvete. De är inte som kallas "puffiga byxor." Dessutom är det ingen som är ens titta på mig. De tittar på din jävla boxare — den boxare som bör vara under dina byxor . De är inte ett tillbehör som ska visas ovanpå byxorna. Så bespara mig din mode råd, son, eftersom Tim Gunn, det är du inte.

Så låt oss försöka rulle i som klagar på din gamla ma som har ett försvagat urinblåsan (på grund av din stora huvuden) och som inte vet hur att sjunga, dansa, klä sig, eller tydligen, gör något annat. Jag vet att i din värld är jag helt töntig, men du kommer att se tillbaka en dag och inse hur häpnadsväckande jag verkligen var — särskilt när man har barn som klagar på dig och vill spendera tid med sin super hip mormor för att hon dansar runt i köket och låter dem äta glasyr ur behållaren med en sked.

ADVERT

Lägg till din kommentar