Kära Män: Ibland Vill Man Bara Ha En Puss. Bara En Kyss.

Jag har varit gift i nästan åtta år och jag har två underbara barn, så det är säkert att säga att jag är ett fan av sex. Jag vill ha en snabbis innan barnen är vakna och min man lämnar för arbete, och jag gillar att ta min tid när barn vistas natten, med sina mor-och farföräldrar. Sex är bra för själen, bra för par, bra för stress. Det är en bra sak.

Men det är inte det enda alternativet för fysisk kärlek.

Även om jag är i en långvarig relation, ibland är jag bara vill få ut lite utan några förbehåll. Inte varje kyss är, eller bör övervägas, förspel för att komma ner i madrassen stan .

Det finns stunder när jag fånga en glimt av min man i det andra rummet leker med våra barn. Jag tänker på hur lycklig jag är över att ha honom i mitt liv och hur lyckliga de är att ha honom i sin, och jag scoot över att plantera en puss av tacksamhet på honom. Det är så enkelt, och det betyder inte att jag måste "ge honom" sex senare på dagen. En kyss kan bara vara en kyss och inget mer.

Ibland är det kul att ha vad som kallas "icke-målinriktad rörande." Det finns en enkelhet att bara kyssas för den skull kyssar eller kramar till förmån för gos. Dessa stunder av fysisk kärlek får mig att känna mig alldeles varm och fuzzy inuti på ett sådant sätt att kön inte alltid stämmer. Sex är så mycket om intimitet och blottar det hela, och det finns dagar när jag inte vill bar det hela, men jag vill ha något-något att hålla gnistan att gå.

Jag tror att relationer behöver både sexig tid och icke-sexiga tid. En kyss kan säga så mycket, från "jag är ledsen" för att "jag har saknat dig" till "Fan du ser hot i att shirt." Det lämnar kroppen att vilja ha mer, och alla vet att frånvaro gör hjärtat växa fonder.

En tender touch kan få någon att känna sig älskad och trygg. En lång kram kan låta någon veta att de brydde sig om. Och ett par som flörtar och gör i köket medan du gör middag, mycket till förtret för deras tonåringar som säger till dem att "get a room" kan lära sina barn hur det ser ut när två personer är fortfarande djupt och kär i så många år efter att ha sagt sina löften.

Om du är någon som vill ha friheten att kyssa din partner utan skuld för att inte ta det hela vägen, jag är här för att uppmuntra dig att prata med dem om det. Det är ett jobbigt samtal för att se till: "Hej älskling, kan jag kyssa dig utan trycket av det som har att leda till sex varje gång? " Det är ett samtal jag hade med min man, men, och det är så mycket bättre nu att vi båda förstår ibland nu kommer att börja och sluta med en kyss. Att kärlek inte behöver ha skyldighet för samlag.

Och om du är på den mottagande slutet av samtalet, tro mig när jag säger att din sex liv kommer bara att bli bättre när din partner känns det extra nivå av känslomässigt engagemang och bekräftelse. Lita på mig.

ADVERT

Lägg till din kommentar