Kära Yra Över Sommaren Mor

Du.

Den som skriver "Fem dagar tills skolan är slut!" med glee.

Du och jag kan inte vara vänner längre.

Om du vill träffas för en drink någon gång, det är okej. Men jag måste unfriend du från min vänlista.

Spänningen i din röst om att göra den glada dansen, att få spendera långa dagar på stranden med dina barn, ta dagsutflykter som en familj och inte ha några scheman att följa... du dödar mig.

Det har gått två timmar sedan mina barn har varit i skolan och redan har jag att nå för ett glas vin.

4:32PM

"Mamma. Hur lång är en trädgård stick? Är det samma som detta måttband?" "Mamma jag ska till klippet här måttband till mitt bälte slinga som denna. Se? Gillar du detta? Du är inte ute... Hur kan du då säga: 'jag ser'"? "Och Mamma, inte berätta för Pappa när han kommer hem så jag kan överraska honom"

Eller när ungen är att titta på en show som heter "Hund med en Blogg," och ändå lyckas med tid att titta över på vad jag gör.

4:35 PM

"Mamma, varför är du skriver om mig?" "Mamma varför har du skrivit ett frågetecken där? "Mamma kan du sätta mer spannmål i en väska för mig?" "Mamma jag ska göra mina läxor nu. När jag är klar med spannmål. Åh jag vill också ha en drink?" "Innan du säger något i stil med "är dina ben brutna' eller 'har du glömt där kylskåpet är" det är inte roligt. Och jag är mitt i min show! Så kan du pleEEzzzee få mig en drink?" "Mamma är du skriva om mig på din blogg?"

Nämnde jag att ungen kalla mig Mamma är nästan åtta? Vad tänkte jag på att skicka honom till logopederna vid en ålder av två och en halv eftersom han inte talade tillräckligt?

4:39PM

Han blickar över på hans äldre (lugnt) bror som är engagerade i sin iPad (aka BÄSTA BARNVAKT någonsin.) "Vad är poängen? Vilken app är du spelar? Tror du att Pappa kan hämta det för mig?"

Äldsta nu jublar eftersom yngsta har beslutat att mäta ALLT i huset med måttband, inklusive hans bror.

"Sluta! Du är irriterande!"

"Sluta mäta min fot och mitt huvud."

"Sluta mäta Wilsey."

"Sluta!"

"Jag sa STOPP!!"

"Mamma"

"MAMMA!"

"Momm..yyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!"

Så, till dig som vill ha långa, utökade dagarna av sommaren: att Njuta av dem.

Jag kommer aldrig att förstå dig, men jag kommer att sända er min åtta år gamla, så att du kan nå ett glas vin med mig.

Mig? Jag kommer att göra den glada dansen kommer September.

Relaterade inlägg: Herre, Ge Mig Tålamod I Sommar Semester

ADVERT

Lägg till din kommentar