Ett Slut på Sommartid

Dear Mr President,

Jag vet att du kanske har ett par andra saker på dagordningen, och jag skulle inte skriva om det var av yttersta vikt. Denna fråga behöver din omedelbara uppmärksamhet. Nu.

Jag skriver för att be dig att tänka om det ålderdomliga systemet med Sommartid. Jag inser att det kan vara meningsfullt för jordbrukare. Det kan vara meningsfullt för de forskare som behöver början av solen. Det kan även vara meningsfullt för yrkesverksamma som vill ha ett par timmar av solljus efter jobbet. Men vad om oss föräldrarna? Det har varit förstöra kaos på mitt liv och jag kommer helt enkelt inte stå för det.

De senaste nätterna, mina barn har inte varit trött förrän tio. Och väl förbi, jag menar nära 11. De vill sova ända till åtta. Att få dem ut genom dörren för att skolan har varit helvetet . Jag har bokstavligen dra dem ur sängen och tvinga frukost ner sina halsar. Borsta tänderna? Det var helt enkelt inte tid denna morgon. De går igenom sina dagar som zombies, somna på eftermiddagen och på något sätt fånga en andra vind efter middagen.

Det har sög .

Visst, jag älskar lata dagar i sommar. Jag älskar den sena middagar och resor till poolen efter skymningen så mycket som nästa person. Men på detta kosta? Jag ska gärna ge upp dem. Det är helt enkelt inte värt det.

Som en far, jag litar på att ni kommer att se saker på mitt sätt och att vidta några åtgärder. Du behöver vidta några åtgärder. Eller, bara ta mina barn. De är super söt för det mesta.

Jag ber dig.

Tack för din fråga,

Skrämmande Mamma

ADVERT

Lägg till din kommentar