Att Gå På Dag Datum Med Min Man Kanske Vara Den Största Förskola Piggna Någonsin

Min man och jag gick på en dag för dag i dag, som är som en natt datum utan alkohol eller barnvakter. Och när jag säger "utan alkohol", jag menar att jag drack en Mexikansk Mule på lunch, så det var absolut alkohol. I menyn ingår cocktails och jag kände mig tvungen i det ögonblick att börja avsiktligt att stödja personer som ägnar sig åt konsten att vara hand-listig. Eftersom min lunch alkoholkonsumtion var gjort med avsikt och övertygelse, det är noll utrymme för dom, bara för beröm. Plus, ingen mat med ordet "Mexikansk" framför kan det aldrig gå fel. Om den gör det, och då resultaten rakt upp katastrofala.

Vi var på denna dag datum eftersom vi inser att vi måste göra förändringar. Våra liv har kommit att kretsa kring saker som arbete, arbete, resor, elementary school scheman, våra barns aktiviteter, dagliga sysslor, och betala $300 för en veterinär att svepa en plast kon runt vår hundens huvud. Jag känner ibland som om vi checka av en lista snarare än att verkligen leva livet. Och jag vet att om vi fortsätter detta mönster kommer det att bli svårt att komma ihåg vad vi tyckte om varandra i första hand. Och även svårt att komma ihåg vad vi tycker om oss själva. Och vad vi tycker om vår dyra, kon-sport hund. Inte riktigt, han är alltid min favorit. I alla fall, vet vi att detta mönster inte kan fortsätta.

Vi har nått en plats för övergången. Vår minsta åkte till dagis i år och vår äldsta, medan den fortfarande mycket liten, är ganska självförsörjande. Att flytta in i denna nya plats har varit spännande och för att vara ärlig, lite av en lättnad. Så många saker som kan avnjutas med lätthet nu eftersom alla går till badrummet på egen hand, alla får i och ur bilen på egen hand, alla vet att smyga snacks ur skafferiet på egen hand, rädda mig från den fruktade betydelsen av ett Hälsosamt Mellanmål Patrol Officer. Men denna övergång har avslöjat några sprickor i vårt äktenskap och har lagt en del av uppmärksamheten på oss själva som individer.

Resurfacing är alla de saker vi satte på back-brännare samtidigt som vi lärde oss att sluta sova och börja jonglera barn, då småbarn och sedan förskolebarn. Vi är båda kommer ut ur en dimma och att komma ihåg att vi inte bara föräldrar. Snarare, vi är människor med individuella preferenser och övertygelser, vissa både och några som skiljer sig åt och konflikt. Vi är lite osäkra på vad för slags människor vi kommer att vara i denna fas av livet, och som vi navigera i det här personligen, som vi helt måste komma ihåg att vi är partner i det hela. Och jag är så tacksam för det. I grund och botten, vad jag säger är att detta är inte komplicerat alls.

Vi gör lite förändringar. Vi rista in tid för varandra. Vi gör galna saker som att fråga varandra frågor som inte innebär bilpool eller Disney Channel. Det kändes så bra att skratta och vara utanför tyngden av dagliga ansvar. När du är i det vardagliga av det vardagliga livet, ibland är du inte inser att du behöver kliva ur och ta tid för att helt enkelt ha kul.

En dag dessa barn kommer att vara borta och på högskola, angelically följa alla regler för social anständighet när du bär löst sittande klänningar att täcka alla sina områden. De kommer att vara uppriktigt arbetar för att låsa medicinska grader, så att de kan stjärnan i min humblebrag julkort. Självklart, vi alla vet att scenariot är lite löjligt. Jag kommer aldrig att kunna dra av att skicka julkort.

När den tiden kommer, kommer det att bli krångligt för min man och jag vill stå i sportanläggningar titta på volleyboll spel av slumpmässiga barn, så vi måste fortsätta att bygga denna relation nu så att när våra barn växer upp, vårt förhållande gör det också. Jag gillar verkligen dessa barn som bor med oss, men när de vågar sig ut i världen, så kommer vi.

Sanningen är att jag behöver min man. Ingen annan automatiskt rullar bilen ner fönstret när någon nyser veta att jag har en 7: a-grade vetenskap film grafiskt skildrar en nysning permanent rotat i min hjärna. Och han är den typ av heroiska själ som kan arbeta en fransk press i den tidiga morgonen, en tid där jag bara kan ligga och gråta ut vid fötterna av våra Keurig och den tunga vikten sina krav.

Gör han visselpipa i morgon? Ja, och det gör att jag vill dö. Men han ger också mig det goda franska pressade eller i sängen. Och han har lärt våra barn att vara whistle-y i morgon också. Detta kommer att tjäna dem bättre än vad jag erbjuder, som är en front-row sits som jag eek igenom de olika stadierna av sorg, och till slut landa i att man accepterar att det är morgon.

Jag delar denna eftersom jag vet att dessa kamper är sant för alla av oss. Och saker som sociala medier skada våra uppfattningar om vad som är verkligt i och med våra närmaste vänners liv . Jag är inte publicera bilder på mina barn att hata vad jag lagade till middag (igen), eller mig högt fylla på diskmaskinen för att se min familj är medveten om mina rättfärdig indignation. Inte heller kommer jag lägga ut bilder på min man kliar sig i huvudet i frustration (side note: min mans hår har sjunkit stadigt ut i 16 år nu, vilket är konstigt eftersom jag har varit lugnande närvaro som har prytt sitt liv för de senaste 16 åren). Plus att det skulle vara olämpligt för oss att göra det ändå. Det bästa vi kan göra är att tänka på att alla har sin skit och att nyheter är full av markera hjulen och maskerade dysfunktion. Utom för dig, din är perfekt, och jag älskar det.

Jag kan inte binda upp detta i en ganska liten båge, eftersom äktenskapet är ett arbete under utveckling . Vet bara att du lever riktiga liv idag, det är jag för, och det är inte alla bilder på mina barn att vara söt som sociala medier kan föreslå. Ibland är det bara vanlig rörigt. Och ibland är det min hund ser ut som en plast kon födde hans huvud.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar