Online Dating Profil av en Ensamstående Mamma

Tillbaka i min sorglösa dagar, du vet innan moderskap, jag hade en profil på en dejtingsajt. Jag tillbringade lite tid rikoschetterande runt min stad på datum med ett slumpmässigt och udda urval av individer, men jag hittade aldrig varaktig kärlek.

Tja... spola fram till nutid.

Jag fann att jag singel igen, men denna gång med ett litet barn i släptåg, jag har nyligen inloggad tillbaka till min gamla OK Cupid profil. Jag knappt igen den tjejen jag såg det, men jag gillade henne direkt. Hon var kvick, sparky och fräckt säker. Jag kände ett styng av förlust för personlighet och lovar att jag såg kikar igenom rader av hennes profil och undrade hur annorlunda det skulle se ut idag. Jag har försökt att justera profil för att min nuvarande situation, men insåg att det var hopplöst – varje aspekt av det som behövs förändras. Att porträttera mig själv som en festprisse skulle vara falsk marknadsföring, och, det går inte att skaka bilden av en missnöjd vill bli friare att ringa Better Business Bureau på min defekta produkt, bestämde jag mig för att skrota den gamla profil och börja om igen.

Förutom, hur fan gör en ensamstående mamma på att marknadsföra sitt varumärke? Jag visste inte ens vad jag var ute efter, men jag hade ännu mindre aning om vad jag erbjuder. Då hade jag en tanke – vad händer om jag bara var 100% ärlig? Med tanke på att ett helt ärlig dating profil är lika sällsynt som hen tänder i den bästa av tider, jag kunde inte låta bli att undra hur mitt riktiga liv skulle jämföra med "Facebook" liv som så många av oss visa världen. I stället för att sätta mina bästa fot framåt, vad händer om jag fastnat i min mun (som jag så ofta gör) och berättade ovärdigt, avskalade sanningen?

Så här är det:

Min egen sammanfattning: Jag är en amning, toy fastställande, sagoläsning mamma... Oh vänta. Du menar att du vill höra om mig? Bara jag? Inte hur jag relaterar till en miniatyr diktator? Wow. Var ska jag börja?

Jag är inte lika gammal som jag känner mig klockan 6 på söndag morgon, men min ungdomliga strävanden är, om inte bakom mig, så säkert att förlora mark. Jag är för något och älskar spontanitet, så länge det passar runt tupplur tid.

Jag har överdrivet kroppen förtroende. Jag såg första hand som det utförs olika typer av mirakel du se i bad kön visar, förutom att jag använde en liten människa i stället för ping-pong bollar. Oavsett vilken storlek som mina jeans är, det är omöjligt att inte respektera skiten ur den efter det. Jag förväntar mig att ni gör det samma.

Vad gör jag med mitt liv? Vilket liv? Jag har två. I det första, jag är en professionell kvinna som bär ambitiösa kläder och tar ingen skit. I den andra, som jag inte bara ta en massa skit, men ofta bära det också. Ibland, jag belönas med en glimt in i en tredje liv, där jag kan dricka cocktails och låtsas att jag inte är löjligt glada över att vara tillåtna ut ur huset efter 6 pm.

Vad är jag egentligen bra på?

Att göra ett hus ser snyggt i 15 minuter. Glöm bara inte att öppna skåpet. Eller använda badrummet. Att resonera med kroniskt absurt. Räkna bakåt. Specifikt, från 8 p.m. Just nu, det är 5 timmar och 13 minuter tills läggdags. Att dölja det faktum att jag äter choklad. Multitasking. Jag sa multiTASKING, inte multiCOMPLETING, OK? Dölja morötter som annan mat.

Det första folk brukar märka om mig? Min rygg, som jag jagar efter ett litet barn. Liten person, stor röst. Som gäller för mig OCH barn. Väl där tror du han fick det ifrån?!

På en typisk fredag kväll är jag... Kämpa och förlora en inre kamp om att få ett glas vin. Skrattar bittert på tanken att helgerna tiden av, och samtidigt diskuterar om att skala Kilimanjaro eller bara ta itu med sin replik som är bosatt i min tvättstuga. Inte ett dugg avundsjuk på alla människor på Facebook med mini-pauser och galna utekvällar. Ser fram emot att kvalitet tid med barn. Bekvämt att glömma hur mycket småbarn älskar att sabotera kvalitet tid, vanligtvis via användning av deras löjligt vassa tänder eller sina egna kroppsliga utsöndringar.

Du bör meddelandet mig om... Att du inte misstycker aldrig vara en prioritet. NÅGONSIN. Föredrar du dina samlag sällan och avbryts. Du är uttråkad med att ha ett socialt liv i alla fall.

Den mest privat sak som jag är villig att erkänna? Jag föredrar att äta popcorn och titta på drama som utspelar sig på Facebook än att titta på dramat utspela sig i en film. Åh, du ville ha något sexily privat? Ledsen, jag förlorade min coyness under gasig explosion av hormoner som var graviditet.

Profilen har tagits upp till tre veckor. Konstigt, jag har haft några avnämare, men jag lever på hoppet.

Relaterade inlägg: En Öppen Ursäkt Till Mina Barn På Frågan Om Min Skilsmässa

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar