Dessa Cringe-Värdig Datum Från Helvetet Är En Lektion I Hur Man Inte Ska Göra

Vi har alla varit på dessa datum när vi bara inte känna det. Antingen kemi är avstängd, eller att vi inte är intresserade av samma sak, eller den konversation lag. Dessa meh datum är obehagligt och irriterande — särskilt när vi inser att vi hellre vara hemma gör en mask medan du tittar på de senaste Det Här Är Vi — och vi undrar hur vi ska göra det genom kvällen.

Men vad som är ännu mer skrämmande är att på en dag från helvetet. Jag talar om den panik attack-inducerande datum där du inte tycks kunna hitta en väg ut, och du undrar om den personen som sitter bredvid dig har någonsin varit på en dejt innan. Du känner dig som om det finns ingenstans att vända sig, och du är säker på att vara rädd för livet från erfarenhet.

Som en ensamstående mamma som dejtar igen efter nästan 20 år i poolen, jag behövde höra dessa historier för att må bättre om min nuvarande situation. Jag tänker inte ljuga — det är helt fungerat. Låt oss dela med klassen några av våra fruktansvärda upplevelser, ska vi?

"Jag körde över en timme för att träffa en online-datum", sade 40-årige Kommer. "När jag kom till baren vi kom överens om att träffas på, jag fick reda på att hon hade varit separerade under bara några dagar. Det var ett gäng av hennes vänner sitter vid baren och tittade på oss, och hon höll upp dem för att se hur hon gjorde. I slutet av natten, hon gick för att betala fliken för alla extra dryck beordrade hon, och hennes kreditkort har avvisats. Det var en enda röra."

Kommer att var en herrar och betalat för sin dejt är sprit, men folk borde tala om den jävla sanningen om sitt liv. Så var fallet med Sheila när en kille hon träffade hade en hemlighet från henne: "jag träffade en kille på nätet och han verkade trevlig. När vi träffades sa han att han hade en bekännelse och fortsatte sedan med att sparka sina löständer lös i hans mun, och sade fördel var att han gav ett bra ansikte rider. Han förstod aldrig varför jag aldrig kallat honom igen."

Hmmmm, på något sätt löständer och "ansikte rider" som inte verkar tillhöra samma konversation. Men håll telefonen, det var värre för Kathy:

"Jag träffade en kille på Match och vi gick till en bar för drinkar," sade hon. "Han höll ursäktar sig för att gå till badrummet. Varje gång han kom tillbaka och han verkade konstigare...äntligen en kille som hade suttit bredvid oss hamnade i badrummet samtidigt som min dag. Den här killen berättade för mig att Mr Dagen var att göra rader av koks i badrummet, och han skulle täcka upp för mig om jag ville ta bort. Jag tog med honom upp på hans erbjudande. Aldrig hört från Mr Datum igen...kanske är han fortfarande i badrummet."

Jag tänker att om du kommer att stanna kvar ett datum som, du behöver kontrollera dig själv. Men vad som är mer obekväm, att ha en kille som använder droger i badrummet eller har en känslomässig röra vid slutet av en dag? Du väljer efter att ha lyssnat till Leigh erfarenhet:

"Jag fick ställa upp på en date med en frånskild 26 år gammal när jag var 18. Jag lärde mig hela natten om sin skilsmässa, hans ex och hans två barn, och alla dating han hade gjort. Den extremt obehagligt att köra hem var så loooooong . Jag fortsatte att be, snälla kära Gud, låt honom inte försöka kyssa mig. Vi drog upp framför mitt hus, han sätter bilen i parken och sedan kom ut och gick runt bilen och öppnade min dörr. Jag klev ur bilen och han tog tag i mig, drog mig till honom och han började gråta. Han började snyfta okontrollerat, krama mig och säga till mig att han inte var redo, att hans barn inte var redo för en styvmor... Det gick och allt jag ville göra var att springa i mitt hus."

Nyheter jävla blixt: En första dejt inte lika äktenskap, någon måste skicka dude memo. Och finns det några snubbar där ute som behöver en lektion i uppförande, som killen Anna träffades på ett bryggeri:

"Jag gick till ett bryggeri med en kille jag träffade på Fnöske, det fanns ingen mat och alla hans vänner var där. Han ignorerade mig hela tiden och jag slutade dricka för mycket. Jag sa till honom att jag var tvungen att lämna och som behövs för att äta. Han var galen och när jag konfronterade honom om att inte prata med mig hela dagen, han kallade mig för ett Fnöske Mardröm. Jag var så upprörd att jag lämnade min väska i hans bil och han aldrig skickade tillbaka även om jag bad honom flera gånger. Jag älskade väskan, för helvete."

Jag skulle ha varit förbannad över väskan också. Men Kristy har en mardröm i en historia som ingen kvinna vill bli inblandad i:

"Jag gick ut på en date med en person med hemvist läkare som jag verkligen gillade. Vi hade en bra tid och han hade lämnat lite grejer till mitt rum så att jag skickat honom ett meddelande att låta honom veta. Det dröjde inte länge innan jag fick ett sms från sin fru att låta mig veta att han var gift."

Usch. Det är definitivt det värsta scenariot, tja, kanske bredvid Robin ' s horror story:

"Jag gick på en date med en kille som var på Ashley Madison, fick en kvinna gravid medan han fortfarande var gift, så han fick en skilsmässa efter att han åkte fast. Sedan berättade han för mig att hans ex-fru var från en bank robber. Ja, han berättade det för mig på vår första dejt."

Vem skulle inte vilja ha en andra dag med att shitstorm? Men den här killen Abby mötte upp med legit gör att jag vill slå honom i bismak. Två gånger.

"Den här killen som jag hade pratat med bad dem att träffas för fika, efter att jag berättade för honom att jag var i området för att besöka en vän," Abby sa. "Jag slutligen kommit överens om att träffa honom efter att min vän och jag tillbringade tid tillsammans. Jag gick in i caféet och så fort han såg mig från andra sidan rummet, han gick fram till mig och sa att han hade ett arbete sak och var tvungen att gå. Jag frågade om han var faktiskt bara att ösa på mig på grund av hur jag såg ut. Han sade, "japp" och gick ut."

Jag skulle bli förvånad om den där killen är fortfarande i dejting världen. Och har båda bollarna i takt efter att agera som en sådan asshat. Och vad skulle du göra om du var i den här situationen?

"Jag träffade en kille ute efter att ha pratat med honom i över en vecka," Meg relaterade. "Jag stod och väntade i min bil och den plats vi skulle till var stängt. Han hoppade in i min bil så att vi kunde hitta en ny plats att gå och jag märkte hans jeans var färgas brunt och de var smutsiga. Det var skit på undersidan av sina skor från gårdens gödsel. Han hade jobbat med getter hela dagen och inte förändras. Missförstå mig inte, jag är en djurvän och älskar getter, men skiten var som faller utanför hans skor i min bil."

Vänligen skicka luftfräschare. Jag kan inte ens.

Kan du toppen på dessa? Låt oss höra den.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar