Fan, Det är en Ful Baby

Jag ville inte ha en ful bebis. Med en ful baby var definitivt inte i min Förlossningarna Master Plan. I själva verket var jag övertygad om att mina barn kommer att vara lysande vacker–hybrid barn alltid är.

Tvekan om skönhet hybrid spädbarn? Två ord för dig: Halle Berry. Två ord: Lenny Kravitz. Ja. Att genetisk cocktail bryggning i min mage? Killer. Geni, även. Skulle min magnifika skapelse kom ut klädd i Elie Saab, undrade jag?

Den första indikationen på att något kan vara galet som hände efter att jag gav den sista push (skriker "Jävel!" i min mans allmänna riktningen) och det första ordet ur den sjuksköterska mun var: "Oj."

Jag väntade på det. Jag väntade på, "Titta på den där vackra lilla flicka!" Jag väntade på dem att placera sitt fantastiska lilla kropp på mitt bröst så jag kunde beundra henne.

Istället sjuksköterska släpade henne till väga station och fräste på förlossningsläkare, "jag tyckte du sa att det här barnet var sikt."

Så jag väntar, spread-eagled.

Sedan den behandlande sjuksköterska och utbrister, "Awww. Hon fick en mongolisk plats på hennes rumpa......pojken, som är en baddare."

Hej! Väntar här och var Fan är min champagne?

Nyfiken, min man ambles över. Och då hör jag det klingande ljudet av hans skratt. "Okej, som valp behövt minst en månad i det", säger han.

Att ge. Mig. Alkohol. Och medan du är på det, kan du punga över min dang barn?

"Apgar är bra," huvudet sjuksköterska tjattret hjälpsamt.

Min mor bestämmer sig för att komma med i leken. "Vad är det här mongoliska thinga–?" Förbannat om hon inte fnissa, också. "Ronald," hon ringer till min far (som är ut ur rummet, terroriserad av förlossningarna process), "barnet i din mage."

Min far väller in i rummet. Han inte skratta.

"Är det för att hon kom ut så snabbt?" han viskar.

"Som en västtyska på rodel," min man frustar.

OB är fortfarande hunkered mellan mina utspärrade ben, väntar på vad gunk behov av att komma ut, och jag blev plötsligt kungligt pissed off.

"Ge mig min champagne och min baby, du idioter!" Jag holler.

Så de gör.

Det är en bra sak som jag krävde alkohol, för fan, det är en ful bebis.

Men då jag tittar in i de stora ögonen och den lilla apa ansikte, och det är inte så dåliga och...hon skiter över mitt bröst.

Välkommen till världen, ful bebis. Jag lovar att älska dig ändå.

ADVERT

Lägg till din kommentar