Pappa Bär Pokémon Slips Hans Son Gjort I 1: a Klass Till Sin Examen

Måste höja dem alla!

År sedan, när han bara var en liten Pokemon-kärleksfull pojke, en förstaklassare gjorde sin pappa en mycket speciell slips.

Pappa måste ha älskat det, eftersom mer än ett decennium senare, han åkte ut för sin sons high school examen, och det är för att internet känner sig saker.

18-åriga Dylan Olivo examen från high school på torsdag, elva år efter att han gav sin pappa en Pokemon slips för Fars Dag.

Happy examen berättar Buzzfeed "Eftersom jag älskade Pokémon på den tiden (gör det fortfarande), jag bestämde mig därför inte ha honom bära en slips av något som jag gillar?"

Dylans pappa, Robert, höll det. FÖR ELVA ÅR. Det är engagemang.

Tydligen, Dylan ens visste att hans pappa skulle kanske dra djärvt mode flytta, men det hindrade inte honom från att vara extatisk när han följt med.

"Jag var så glad och full av glädje efter examen att det tog min sprit ännu högre att se det, säger han.

Dylan är inte den enda person som fick känslomässiga. Twitter är fullt av tårar och glädje på far-son-par söta relation.

https://twitter.com/jetpack/status/870483593075863552

Jag får det, internet. Om tio år senare, min pappa åkte ut några tuffa gåva som jag knåpat ihop i första klass (min förmodligen skulle ha med Boba Fett eller Garfield eller något), jag skulle vara känslomässigt också.

Låt oss lämna det till Robert Olivo, som inte bara måste ha en heck av en poker face – "Wow, vilken vacker slips, Dylan! Jag kärlek Pokemon!" – han spelar också en fan av långa spelet. Killen höll på att knyta i över ett decennium, och på något sätt ändå visste var det var när det var dags för hans son att ta examen.

(För att vara rättvis, det är en ganska ordentlig ritning för en förstaklassare!)

https://twitter.com/jetpack/status/870470289179725824

Jag kan inte ens hitta saker i mitt hus som jag faktiskt som . Och jag pratar om saker som jag köpte igår.

Kudos till Olivos, att Dylan för examen high school – magna cum laude inte mindre! – och till sin fader, för att du är så omtänksam. Det var verkligen en speciell gest, och Dylan tydligt förstått dess betydelse.

"Bar han slips för att visa att han hade det och att tänka på att jag är officiellt en high school-examen och inte barnet som jag var när jag gjorde slips," den nya examen sa.

Och han gjorde internet gråta som små barn i processen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar