Vad Händer När Pappa Vaktar Barnen

När min man föreslår att jag går och handlar, få mina naglar gjorda, eller för att träffa en flickvän på middag sans min lilla kollegor, det är alltid en riktig höjdare. Jag är en stay-at-home-mom så när de får chansen att sätta på sig andra kläder än spandex och gå ut ur mitt hus till civilisationen, att jag sällan förneka mig själv möjligheten.

Dock, den dag som följer är alltid ett äventyr, en spännande men förvirrande tipspromenad, om du kommer. Jag vet inte hur det blir så galen när Pappa kör och ställer, men jag har snubblat över en del ganska märkliga saker.

Den senaste "upptäckter" som jag har gjort efter Pappa klockor barnen är följande:

1. Båda barnen är påklädda, vilket är uppfriskande, men alla deras kläder är på insidan eller tre storlekar för liten. Det mest oroande del: Ingen freakin' bryr sig . De bär med sig vidare med sina liv som om att bära våra kläder inne-ute är normal praxis. Det är det inte. Det är inte normalt.

2. Tre plastbollar är flytande i min toalett. Jag antar att Pappa jobbade med vår 2-åriga son på hans kasta färdigheter. Det verkar som att barnet fick ett par bollar förbi lekrum linjer—oupptäckt.

3. Ett par av mina underkläder är i omedelbar havregryn rutan. Varför i helvete var mitt barn i skafferiet utan uppsikt med mina underkläder? Jag ska på allvar vet aldrig.

4. En av min dotters gröna high-top skor är bredvid mjölken i kylskåp. I sko var en begagnad, vadderat upp vävnad. Ingen aning.

5. En liten, perfekt vikas upp smutsig blöja är strategiskt placerad under soffan (med en motbjudande lukt som stack i näsborrarna vid inandning). Vi har jobbat på "att vara en hjälpare" och frågar min son att kasta bort blöjor efter att han har förändrats. Klart, han blev distraherad.

6. TV-fjärrkontrollen inte fungerar. Jag var extremt upprörd eftersom detta mama behov hennes morgon nyheter. När jag vände fjärrkontroll över, såg jag att baksidan var öppen, och det finns inga batterier. Jag lämnar huset för ett par timmar och någon stjäl alla batterier. Helt galet.

7. När du överför min baby spya och bröstmjölk-färgade kläder från min smutsiga hindra att de tvättmaskin, jag hittade en lime grön lastbil, en röd Corvette och en orange Porsche—alla små modellbilar. Nu vet jag att min man var inte försöker att göra tvätt, så det kan inte ha varit han som placeras dessa här. Jag tror inte ens min bättre hälft ens vet var de smutsiga kläder hämmar eller tvättstuga finns.

8. När du får ett äpple ur kylen för ett mellanmål, jag inser att någon, med en extremt miniatyr mun, har tagit en tugga från min apple. I själva verket, alla mina äpplen har en bit tas ut av dem. Det är också en apelsin som har vad som verkar vara en bit mark. Från ser det, mitt barn kunde inte riktigt få igenom tuffa yttre, och den gav upp. Åtminstone han sätter tillbaka det för alla andra i familjen att njuta av. Han är super tankeväckande som.

9. När man byter till min träning klädsel (som jag inte har för avsikt att arbeta i), jag ser ett paket av tjock-skär rökt hickory bacon i papperskorgen som hus min sport-bh. Jag vet inte ens vad du ska tänka på detta—förutom att bacon låter bra just nu .

10. I en av mina skor låg en ljus blå påskägg med vad som verkade vara en halv grillad kyckling nugget från Chick-fil-A. sedan liknade beef jerky. Att detta skulle vara min förstfödde personliga version av "överraskning ägg." Om du är obekant med denna term, hänvisa till YouTube. Du kommer omedelbart att ångra detta beslut.

11. Låtsas spela mat slumpmässigt "gömda" under hela min vardagsrummet. Mestadels i ljusstakar och lyktor. En bit, en plast bagel, följs väggen med vad som verkar vara varm-rosa Play-Doh. Där var ya på den här, kära?

Nu, är jag mycket tacksam för min tid av frihet, men dessa stora överraskningar alltid lämna mig undrar—där var min man för allt detta? Letar upp veteranbilar? Att arbeta? Att spela tv-spel? Eller var han precis bredvid min son, coaching honom genom dessa akter förstörelse?

Jag skulle sätta mina pengar på det sista. De är båda galningar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar