Hjälten Pappa Tricks Bästa Vän Till att Visa Upp För Sons Dop I Kostym

Vad är bästa vänner, även om inte lura dig till att bära en Halloween-kostym till en formell händelse?

Som många parter att äga rum i kyrkor, en bebis dop tenderar att inte vara den mest tänd. Men vem visste att det fanns ett enkelt sätt att piffa upp händelsen?

En man på Reddit sade till sin bästa vän att hans sons dop kommer att vara en maskerad. Han trodde att hans vän förstod att det var ett skämt... tills han dök upp i kostym. Foto bevis var, naturligtvis, publiceras online, och vi kan inte få nog av det.

Gjorde min bästa vän tror att min sons dop fest var en maskerad... från rolig

"Tre veckor innan festen var vi hänga på min plats och vid en viss punkt ur det blå jag sa:" förresten döpt fest kommer att vara olika.. Det kommer att bli en maskerad!'" den Reddit-användaren, som går av Surgas, skrev. "Det kom ganska plötsligt och jag trodde det vanliga -shut up you twat!- men han tittade bara på mig men lite misstänksam."

Surgas fortsatte, "jag hade en Ipad i mitt knä och jag började leta efter häftiga kostymer. Vi hade några bra skratt och pratade om att gå som Rocksteady och Bebob. Vid denna tidpunkt var jag faktiskt säker på att han hade räknat ut att det är bluff, men hey, vi hade kul.. Han gick hem och jag tänkte inte mer på det."

Gjorde min bästa vän tror att min sons dop fest var en maskerad...

Tills den dagen för dopet, när bästa vän dök upp i en full knight ensemble, komplett med kedja-post.

"Jag var bokstavligen rulla runt på golvet och skratta när han gick in i kyrkan!" Surgas skrev.

Bild via Surgas/Imgur

Den bästa delen? Vännens flickvän, som var så pinsamt att hon vägrade att visa sitt ansikte på alla bilder, och enligt Surgas, förvaras "frågar honom vilken tid de ska gå hem."

Bild via Surgas/Imgur

Det är en pinsam tabbe, visst, men ingen skada, ingen foul. Tydligen Surgas' mamma trodde att han var någon form av underhållning hyrt för dagen, så han poserade för bilder.

Bild via Surgas/Imgur

Kostym dop kan inte fånga på, men vi kan åtminstone uppskatta den hilariousness av detta.

ADVERT

Lägg till din kommentar