Barn Barfs I Bilen, Pappa Freaks, Episk Text Utbyte Startar

En pappa hysteriska texter till sin hustru efter att deras son kräktes är att gå viral

Varje förälder har en episk barf historien, och vi med dem som gamla generaler återberättar fasor, men trots de fruktansvärda saker som vi har sett, är det troligt att ingen av oss har en historia som dråpligt hemskt som detta. Nyligen, en pappa publicerat några skärmdumpar av texter som han skickade till sin fru efter att deras barn kastade upp bilen, och hans berättelse är så udda, det fick tusentals föräldrar skrattar och torr häver i sympati.

Det hela började en kväll när Ben Patterson, säger han träffade sin fru, Stephanie, för att byta bilar så att hon kunde gå ut med några vänner och han kunde gå hem med sina barn. På vägen dit, hans son, Declan, unleashed mor till alla kräks. Patterson tog en bild och skickade den till sin fru, som inte svarar. Saker avslöjad ganska snabbt från det:

Så detta bara hände

Jag drog bara över och jag försöker att inte kasta upp mig

Ring mig

Jag bara kastade upp att försöka städa upp honom

Det luktar SÅ ILLA

Man skulle kunna tro att kräkas-omfattas baby och avsaknad av svar från hans fru skulle vara den värsta delen av pattersons natt, men nope. Det är inte allt som hände. Patterson var stoppad på sidan av vägen i närheten av några random dam gräsmattan, så det är klart, hon såg honom kasta upp och kom ut ur huset för att anklaga honom för rattfylleri med sina barn i bilen. Oh, och hon ringde polisen:

Jag allvarligt inte vet vad jag ska göra, jag är barfing varje gång jag försöker städa upp honom

Jag är spy på vissa lady gräsmatta i Burlingame och hon kommer ut och frågar mig om jag är berusad när man kör barnen

Jag försöker förklara att jag är en sympatisk vomiter och inte kan hantera lukt

Detta är så dålig

Aaaaand nu polisen visade upp

Aaaaand nu en breathalyzer

DU ÄR SKYLDIG MIG SÅ STOR

Patterson, sympatisk vomiter extraordinaire, passerade breathalyzer med flygande färger och slutligen kunde gå hem med sin fortfarande-kräkningar son — inte för att hårddisken var på något sätt trevlig.

under tiden Declan fortsätter att barf

VAD GJORDE HAN ÄTER, EFTERSOM DET LUKTAR SOM RUTTNA WHALE SPÄCK

SVARA I TELEFONEN!!!!!

Åtminstone jag passerade breathalyzer

Försöker att köra hem med windows ned och andas genom min tröja

Om det finns en sak vi alla kan ta bort från pattersons historien, det är att föräldraskap är ganska mycket alltid det värsta scenariot. Det är inte bara bajsa, kissa, eller kasta upp. Det är också nyfikna främlingar ringer polisen och din make / maka att inte svara på deras telefon. Vad kan gå fel kommer att gå fel, och vi borde nog alla göra en extra Hazmat dräkt bara i fallet.

Åtminstone i detta fall, Patterson slutade med en rolig historia som han kan dela på fritidsgårdar och födelsedagskalas i all evighet — även om han och hans son gjorde förstöra en bilbarnstol, permanent bismak hans och hans frus bil, jord någons gräsmatta, och nästan bli arresterad i processen.

UPPDATERING: Okej, så det var ingen breathalyzer test. Det är fortfarande roliga.

Igår kväll var jag tänkt att titta på barnen, så min fru och jag bytte bilar efter jobbet så hon kunde gå ut med några...

Postat av Ben Patterson Fredag, Maj 13, 2016

ADVERT

Lägg till din kommentar