Pappa Darth Vader Upptåg Går inte Riktigt Som Planerat

Pappa upptäcker galaxen är i goda händer när han klär ut sig till Darth Vader och hans två år gamla inte haja

Jag minns hur glad jag var för att visa min son "Star Wars". Jag kunde inte vänta med att dela alla mina favorit karaktärer med honom, har ljussabel strider i sitt sovrum, låtsas att vi var Lukas och Han sparar galaxen, precis som jag gjorde när jag växte upp.

Tyvärr, när han äntligen fick se filmer, min plan misslyckades. Min son föll i kärlek med Darth Vader. På något sätt, istället för att vara rädda för den legendariska gissel av en galax långt långt borta, min son tillber dude. Och det visar sig att han är inte den enda ungen som inte är rädd för en av Hollywoods största skurkar.

Självutnämnd nörd pappa Rob Lopez trodde att han skulle ha lite kul med hans två år gamla son på Kanske Fjärde, aka Star Wars-Dagen, aka Kan den Fjärde Vara Med Dig! Efter det att tillstånd från sin fru för att potentiellt ärr sina barn för livet, Star Wars-fan och tydligt engagerad pappa tog på sig en imponerande Darth Vader kostym och vaknade upp sin son, i full karaktär.

Saker och ting gick inte riktigt som planerat. Kanske hans tvärsäkerhet var hans svaghet? Kolla in videon här.

Som du kan se, två-åriga Sebastian inte backa ner för en sekund när den skrämmande Sith Lord in i rummet och petar honom vaken med en lightsaber. Nej, i stället liten flicka omedelbart sträcker sig efter sina egna vapen och står utanför med Darth Vader själv! Snarare än att anamma den mörka sidan och regel galaxy tillsammans med sin far, Sebastian ser det goda i honom, och snabbt rekryterar Darth till reträtt till en gungstol och läser honom en berättelse.

Kanske var det prequels eller serier eller de trettio år som har gått sedan "Star Wars" - första träffen på scenen, men Darth Vader verkar inte ger mycket terror längre. Han har verkligen inte skrämma Sebastian. Naturligtvis, han kanske visste att det var hans far och att han därför var säkra från skada, trots att upptäcka att Darth Vader var hans far som inte verkar lugna Lukas väldigt mycket. (Spoiler Alert!)

Barn är tufft i dessa dagar! Men jag antar att vi borde inte bli förvånad. Det är långt mer ofta att min son smyger in till mitt rum och skrämmer mig än jag kan flippa ut honom. Jag har aldrig gått längder som Mr. Lopez gjorde, och medan hans video kanske inte har blivit som han har tänkt sig, det är åtminstone skönt att veta att galaxen är i goda händer.

H/T someecards

ADVERT

Lägg till din kommentar