Pappa Väska: 10 Saker Varje Pappa Ska Göra

OK, pappor, nu har ni alla fått uppenbarelse om att ha barn eller barn också innebär att man har ett frikort till att göra en fantastisk människa väska. Jag ser dig. Några av er väljer något mer robust och intetsägande, medan andra går fullt utvecklad för en designer tote. Jag är inte man att bedöma exteriören på din bag (åtminstone inte ännu—tills jag designa mina egna), men jag kommer säkert att berätta om vad innehållet ska vara. Jag har nästan sju år av erfarenhet, så vet jag exakt vad du behöver i nästan varje situation och kan berätta att dessa 10 punkter är avgörande:

1. Någon Form av Våtservetter/Servetter/Etc.

Användningen varierar som ditt barn(ren) blir äldre, men bottom line, det handlar om att röra förvaltning. Du kan efterlikna vad min mamma gjorde och använd din tumme och spotta för att få smulor av ditt barns mun, eller piska en våt torka och göra det med finess. Lita på mig, du behöver inte alltid vill röra på vad dina barn har haft sina händer i. Dessa kan vara en livräddare.

2. En Liten Behållare av Purell

Detta går hand-i-hand med våtservetter, men efter en fotbollsmatch, en jätte glop av Purell är allenarådande. Det bidrar också till att när du, dig själv, har att göra med vidriga situationer. Purell kan vara placebo-effekten av rengöringsmedel, men det är verkligen sätter mitt sinne.

3. Lypsyl/Carmex

Jag visste aldrig värdet av att ha läppbalsam på mig tills min son gråter i baksätet med split-öppna läppar under vintern. Jag körde snabbare än vad jag gjorde till sjukhuset när han var född för att hitta närmaste bensinstation för att lindra hans smärta. Gör inte mitt misstag. Att vara proaktiv. Nariga läppar kommer att slå till när du minst anar det.

4. Miniatyr Första-Hjälpen-Kit Med Plåster

Du kan köpa dessa någon (flygplatser har mycket små) och innehåller allt du behöver för en snabb fix. Jag gick ett extra steg och fick en Epipen, trots att min son inte har några kända allergier— du kan aldrig vara för försiktig . Dessutom skulle det inte vara coolt att vara hjälte i en skrämmande situation och dra denna sak? Ja, det skulle.

5. Brusreducerande Hörlurar

Behöver jag säga mer? Turn on, tune in, och släpp ut när du behöver det som mest (på lekplatser).

6. En Flaska Vatten

Hur många gånger om dagen du hör orden "jag är törstig"? Min son och jag har överträffat frågan—jag har bara alltid har fika på sidan. Naturligtvis barn vill du att producera en burk läsk eller en låda med juice, men vattnet gör jobbet bäst och kan också användas för akut rengöring situationer (ta, till exempel, kräkningar i baksätet på din nya bil).

7. En Extra Telefon Laddare

Vi har alla varit där—hemska situationer som är omöjliga att få ut av och paniken sätter i batteriet sjunker till noll. Undvika detta. Om du vet att du kommer att vara inblandade i en strävan (tror nöjesparker, djurparker), ladda din telefon när och var du kan. Något äter upp ditt batteri som åtta miljarder foton och videoklipp som du absolut måste ta .

8. Liten Flaska Alvedon Liqui-Gels

Dessa är för dig. Lita på mig, du kommer att behöva dem, och ofta. Ibland beror det på att du har haft en super lång dag och få en hunger huvudvärk. Andra gånger, det beror på Chuck E. Cheese är fylld till brädden och decibel nivå ger dig en migrän. Kom förberedd.

9. En iPad eller Liknande Enhet

Hålla denna sak full till brädden med deras favorit filmer, låtar och appar. YouTube Barn är en fantastisk app som filtrerar innehållet för er, och min son absolut älskar det. Och en enorm råd: se till att det har Wi-Fi-funktioner—det är ingenting som arbetar med en 6-åring att förlora sitt sinne eftersom han inte kan titta på Netflix.

10. En Liten Leksak "Överraskning"

Gör det något som ditt barn har aldrig sett den innan men skulle vända sig om och älskar. Med liten menar jag nästan fickformat, men gå för stor inverkan. Med en extra Minecraft Mini Figur har helt frälst min rumpa när jag har stött på oväntade väntar. Det viktiga är att först berätta för dem om de är bra, de kommer att få en överraskning leksak, hålla ut så länge som möjligt, och sedan belöna dem. Om de är dåliga, ta skiten bort.

Du behöver inte ta någon av mina råd, men efter att du dike din skötväska, med en liten pappa väskan är mycket användbar. Mig personligen aldrig lämnar min köksbänken eller min passagerarsätet, om inte jag är ute på hela dagen. Om du inte har ett, hitta en som passar dig, köpa dessa 10 punkter, och du kommer alltid vara beredd. Vänta bara tills du ser en random mamma famlande genom sin väska för våtservetter och du slå henne till hålslag. Du kommer att känna rätt, och du kommer aldrig lämna hemmet utan att väskan igen.

Det här inlägget först sprang på GaysWithKids .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar