Den Sötaste Anläggning som Du Förmodligen inte Kommer att Döda

Våren är officiellt här, och jag har fått lust att min gröna huset upp. Det enda problemet är, med två små barn och tre husdjur att ta hand om, att jag knappt kom ihåg att ta hand om mig själv. Lägga till kinkig krukväxter i mixen kommer inte bådar gott för de blommor jag ta hem från en över-ambitiös resa till trädgårdsarbete butik.

Ange denna söta lilla saftiga terrarium kit . Jag gillar att kalla dem suckulents eftersom jag suger, och dessa är de enda växter som jag kan hålla vid liv. De behöver inte massor av ljus, och en och annan spruta vatten håller dem rikligt återfuktad.

Detta kit levereras med allt du behöver för att skapa en liten trädgård i ditt hem, bland annat en verklig anläggning. Den färdiga produkten ser ut super-fint och går bra med en Instagram-konto. När du är klar, terrarium kan sitta platt på ett bord eller hylla, eller om du är som mig och har små människor och ett par katter avsikt att förstöra, det kan hänga utom räckhåll från taket eller en vägg krok.

Det är en snygg projektet att göra själv, eller beställa ett par och ha lite vänner över. Du kan ha en rolig girls' night, och alla lämnar med något att visa för det förutom att bara tomma flaskor och skratta linjer.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp via denna länk.

ADVERT

Lägg till din kommentar