Varför Måste Vi Alla CTFD Om Våra Kön Antal

"Jag ljög i mitt gyno utnämningen, säger en affisch i Skrämmande Mamma Konfessionell . "Jag sa att jag har bara sovit med DH."

Denna "bekännelse" är anmärkningsvärd av flera skäl. Bortsett från att fastställa ett ganska farligt prejudikat att ljuga för din läkare, det kastar ljus över något som många kvinnor känner skam om antalet sexuella partners som de har haft.

Denna skam som tenderar att öka i antal partner gör, eftersom alla vet — och jag är sarkastisk här, flickor — att kvinnor som har legat med ett visst antal människor som är slampor . Och det finns inget värre att du kan vara, tydligen.

Mitt nummer är hög, mina vänner. Jag kunde ha stannat en oskuld tills jag var 18, men jag hade en verkligen bra tid i college, och det dröjer inte länge innan mitt nummer hit 25. Jag gillar det inte, eller vill berätta för min mamma, men jag behöver inte känna skam om det heller.

Enligt Skiffer är sex historia calculator som använder aggregerade data från perioden 2006-2013 bryts från General Social Survey Jag har legat med fler personer än 95% av mina kamrater. Ärligt talat, jag har inte många känslor om det. Jag har alltid vetat att jag var promiskuös innan jag träffade min man, jag var ganska mycket en hedonist och inte har mycket av ett problem med det.

Jag skulle ge dig normer artikeln citerar för Millennials, Gen Xers, och Baby Boomers, men det spelar ingen roll, eftersom normer inte fråga . När du kommer ner till det, vad gör ditt kön antal säga om dig?

Jo, det säger att du hade så mycket sex. Vad det betyder för dig är en helt annan fråga. Till damen som ligger till henne gyno, hennes sex nummer är en källa till skam. För mig, mitt kön antal är bara något för att skaka om. Det är inte för att jag är en känslokall slyna, det är för att jag inser att jag var som söker nöje och fann att det, njöt av det.

Jag var inte, förutom med min seriösa pojkvänner, söker en allvarlig känslomässig kontakt med min partner, en känslomässig koppling utan vilka mitt liv inte har en mening. Ångrar jag att ha sex med ett fåtal personer? Japp. Men bara för några specifika partners visade sig vara skitstövlar, och inte på grund av kön i sig. Och saken är den att: jag beklagar också inte att sova med ett fåtal personer, som super-söt Brittisk utbytesstudent som var en musiker.

Genom allt som sex, jag lärde mig vad jag gillade och inte gillade. Jag hade bra sex och dåligt sex och mediokra sex. Jag lärde mig om mig själv och min kropp och hade mycket roligt.

Din inställning till ditt nummer? Det beror nog en hel del på din inställning till människor och situationer som du hade sex. Om du desperat hatar ditt ex eftersom din relation gick upp i lågor, du förmodligen inte känner för bra för att minnas dem som en del av din sexuella historia. Om du hade en massa sex för att du var på uppgång från sagt dålig relation, ja, du är sannolikt obekväm med dessa siffror också, eftersom du inte känner mig särskilt bra om rebound situation. Och om du hade en massa sex för att du var ensam och du kände som att ha sex skulle ge dig den anslutning som du desperat längtade efter — ja, då känner du förmodligen verkligen skit om ditt nummer. Eftersom du inte kom ihåg att sex ömt eller neutralt. Minns du det som något som inte var en bra del av ditt liv. Du kanske önskar att det aldrig hade hänt.

Och om du växte upp i en kultur som värdefulla oskuld och renhet och stampade in det i din hjärna, och du kunde aldrig att skaka dem tidigt föreningar att sex är lika med dåligt, ja, då har något nummer alls skulle förmodligen leda till att ljuga för din gyno.

Så vad gör du med det, bra eller dåligt?

Ditt nummer är en del av din historia. Och så mycket som vi vill tro att vi på något sätt kunde gå tillbaka och ändra det förflutna, det är detta irriterande sak som kallas utrymme tid kontinuum. Så måste du lära dig att leva med ditt nummer, på något sätt. Det bästa sättet att göra det är att titta i spegeln. Inse att ditt nummer är en del av vad du gjort. Det hjälpte till att bygga dig och forma dig. Även den skada gjuten dig till den person du är idag.

Så medan du kanske inte har gjort de största val, de val stå på dig — och du, min vän, är ganska häftigt. Se hur långt du har kommit, vad du har gjort, vad du har gjort. Tuck någon beklagar bort under paraplyet av erfarenheter — erfarenheter som du inte vill ha igen, men erfarenheter som påverkat dig på ett sätt som inget annat kan ha.

Allt detta, naturligtvis, förutsätter att kön var samförstånd. Om det inte var, det är en annan fråga. Tala till dessa människor att starta din healing: Nationella Sexuella Övergrepp Telefonjour .

I slutet, du är inte ditt nummer. Du är som du är: en levande, kärleksfull person, någon med unika talanger, med en rolig skratta eller ett gott hjärta, eller en mild ande. Någon som älskar Pinterest eller hatar det, någon vars vänner komma till henne för råd och tröst. Någon som städar hennes vänners kök när de inte är ute. Detta är du. Inte ett godtyckligt nummer som du lagt upp. Du är så mycket mer än att några dumma stark siffror på en sida. Kom ihåg det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar