Gråta Ut: Som Lider Mer?

Gråta Ut, eller CIO som vissa föräldrar kallar det, är inte ett roligt sätt att spendera en lördag kväll. Eller någon annan natt, för den delen.

Jag är inte främmande för CIO fenomen, som jag på något sätt lyckats överleva den med våra tvillingar för några år sedan. Jag trodde inte att jag någonsin skulle behöva göra det igen, men då hade jag som överraskning mirakel baby 2011.

Tja, i går kväll fick jag skolade om igen, en repetitionskurs sedan måste någon har bestämt mig för att jag var lite rostig. För alla som ännu inte haft nöjet att uppleva detta, du kan leva ställföreträdande genom mig och mitt konto i kväll...

Titta på klockan för att logga officiella starttid: 2:39 klockan blir Detta mycket viktigt senare. Floppen tillbaka på kudden och säg till dig själv sweet little lies som, "jag kan bara falla tillbaka för att sova om jag lägger denna kudde över mitt huvud." Nevermind att skrika så högt att du fortfarande kan höra den under sa kudde och din förnekelse.

Efter tio minuter av att bära på, gå upp för att kissa. Får väl tömma den gamla blåsan sedan tydligt sova är inte i korten. Hon kanske kommer till och med att sluta medan jag sitter här å — FAN! Att falla till toalett (man lämnade plats för upp) och min rumpa har blivit förorenade genom att sitta på hans urin droppar. Ewww.

Krypa tillbaka ner i sängen, ta ett djupt andetag, och övertyga mig själv om att hon inte kan hålla för evigt. Hon bär själv ut. Självbelåtet leende. #winning

På ungefär 2:59 på morgonen, gå upp igen, pad ner i hallen för att se till att andra barn fortfarande sover. Stå utanför CIO kid ' s dörr. Debatten kommer att se till att det inte är en RIKTIG anledningen till att hon är hysterisk. Verkliga skälen är: blowout blöja, kräkningar, lem fastnat i spjälsängen rails. Oacceptabelt skäl (men inte på något sätt är den här listan är uttömmande) inkluderar: gnäll för att dricka vatten, som vill ha en annan uppstoppade djur; att det inte går att hitta en viss lovey på grund av den överväldigande trängseln frågor redan i sängen, hävdar att vara poopy när det i själva verket är det INTE poopy. Fastställa att gå i endast kommer att förvärra problemet och eftersom hon säger, "TÖRSTIG!" som om hon varit svindlande runt i öknen för tolv dagar, det är inte ett sant behov av att gå i. Gå tillbaka till sängen.

Medan gungade och svarvning, bestämmer mig för att jag kan ha en viss halsbränna. Gå ner i sökandet efter Tums. Kan lika gärna ta min mobiltelefon för att ta sig tillbaka upp på övervåningen och fånga upp Ord Med Vänner, eftersom att sova är inte ett realistiskt alternativ. Lyckas göra några allvarliga punkter trots svår utmattning och mörkret och irritabilitet miljö.

Man är snarkning högt. Känsla förbittrad av hans sovande genom detta nonsens. Sparka honom på smalbenen kanske en smula hårdare än nödvändigt.

Mini pudel är ylande genom en vovve dröm och göra lite överdriven snarkning av hans egna. Knuffa honom. Avundas hans enkla liv. Varför kan jag inte bara vara en hund?

Håll koll på tiden. Hur mycket längre kan den här skiten senast? Är hon inte TRÖTT? Gud vet att jag är! WTF?!

När klockan vänder till 3:39 am (en hel timme av CIO, vilket är varför det är super viktigt att notera starttid!), kasta tillbaka den täcker, stampa ur sängen och gå till hennes rum. Kasta dörren öppen och väsande, "VAD ÄR det som HÄNDER?"

Tearstained kinder och snor rinner, hon vinkar henne fyllda Olivia gris på mig. Olivia är naken. "Olivia? Klänning? Klä på? Hjälp, Mamma?" Snörvlar. Bedhead. Mer dramatisk snörvlar. Krattor hennes lilla arm över hennes ansikte för att fånga droppar.

På allvar? DET är därför du har handlat som en dåre för att de sista SEXTIO MINUTER?! Eftersom du fråntagen din docka och du kan inte lägga hennes kläder på?

Jag rycka gris och dum röd klänning ur hennes händer. Jag står där i en minut att argumentera med mig själv internt, om jag får gris klädd igen, jag kan faktiskt haffa några shut-eye. Och om jag inte gör det? Jag riskerar en timme (eller mer) av skitsnack gråter.

Ingen tävling.

I 13 sekunder, Olivia är fyllda tillbaka i hennes dinky sjömanskostym, och min grabb gärna kryper in i hörnet av hennes spjälsäng, suckar belåtet.

Trött jag tillbaka till mitt rum. Jag vräka mig i sängen för vad jag hoppas är den sista tiden tills morgonen. Och vad som känns som den fyrtionde gången.

Oh vänta, det är morgon.

Och det tar mig minst en 1/2 timme att varva ner och koppla av tillräckligt (i den söta, nyfunna tystnad) att falla tillbaka för att sova själv.

Relaterade inlägg: Hur Att Se Till Att Ditt Barn Ska Bli Värsta Möjliga Sliprar, Någonsin I Världshistorien

ADVERT

Lägg till din kommentar