7 Saker Som Mina Barn Inte Skulle Få En Vuxen Engagerade

Jag har en 1-årig dotter som heter Aspen, och låt mig säga dig, hon är verkligen söt och söt. Men hon gör också en del galna, irrationella skit som får mig att ifrågasätta hennes sanity. Om en vuxen försökte en av hennes galna stunts, de skulle vara institutionaliserade—ingen tvekan om det. Här är några exempel:

1. Äta Bajs

Förra veckan var jag spelar fotboll på gården med min 8-åriga son. Aspen leker i gräset, när hon hittade en flisa av katt bajs och stack in den i hennes mun. Verkligen skrämmande var att jag var mer räknats ut av detta än henne, vilket egentligen inte borde vara fallet med tanke på att jag inte var den som äter bajs. Det tog en bra mängd arbete för att brottas skit ur hennes mun (hon kämpade mig hela tiden). Hon blev då otröstlig, och det slutade med att jag trösta henne: "Det är OK, kära. Lugna ner dig." Konstigt ord att säga till någon efter att de har ätit bajs. Ärligt talat, om jag skulle äta katt bajs, jag skulle uppskatta om du kollade mig till ett sjukhus. Men med min 1-åring, jag bara rensade ur hennes mun, tvättat sina händer, och hade ett gott skratt.

2. Sömnbrist

Mitt barn är en no-napper. Hon stiger upp i natten och skriker för ingen anledning. Då hon agerar irrationellt under dagen, gråter i frustration och talade i en arg frustrerad nonsens-språk. Hon pekar på saker och ting, och skrik, och när jag inte kan lista ut vad hon vill, hon faller till golvet och gråter. Tänk om jag gjorde det på kontoret?

3. Bajs Konst

Ibland småbarn sticka sin hand i sin poopy blöja och rita med sin egen avföring. Om detta inte är ett skäl till att begå någon, jag vet inte vad som är.

4. Irrationella Skriker

Om barn vill ha en kopp vatten, hon skriker. Om hon poopy, hon skriker. Om hon vill leka med min smarta telefon, hon skriker. Om hon är glad, hon skriker. Sorgligt? Scream. Hennes främsta formen av kommunikation är att skrika. Det är ett trubbigt näve av en kommunikationsmetod som håller mig på kanten och alltid resulterar i fler frågor än svar. Jag har funderat på att använda denna metod i arbete, möten eller när du försöker få en punkt över till min fru, men inser att även om det skulle få uppmärksamhet, det skulle förmodligen inte hjälpa mitt äktenskap eller karriärmöjligheter.

5. Inte Pottränad

Samtidigt som jag känner mig säker på att mina barn kan använda toaletten, hon visar inget intresse i det. Hon är glad för att bara gå i hennes byxor och sedan har fräckheten att be någon att ändra sitt. Medan du, som vuxen, jag skulle döda för denna typ av tjänst, det är helt enkelt inte i linje med de sociala normerna. Om du kan använda en toalett, bör du. Jag menar ärligt talat, låt oss säga att jag var på Target shopping, och i stället för att gå till toaletten, jag bara hunkered ner, gick red-faced, och crapped mina byxor, då grät, och insisterade på att en av de stackars tonåringar i en röd tröja och ändra min rumpa. Låter som ett bra sätt att komma bort från butiken och in på sjukhus.

6. Biter

Barn har en bitande problem. Nog sagt.

7. Irrationella Ansikte-Röra

Barn har en sak med att röra människors ansikten. Ibland är det en tender touch. Ibland har hon rycker på mina läppar eller sticker sin hand i mina ögon eller mun. I allmänhet, handen är blöt med snorkråkor eller dregla. Det märkliga är, om en främling nått i min mun utan provokation, att jag skulle vända. Jag kan även kasta en punch. Men med mitt barn, det är en stor handling av medkänsla. Det verkar vara hennes sätt att säga "jag gillar dig."

Allt som allt, jag tror att vi kommer att vara bra, förutsatt att allt detta passerar när vi är ute på toddler år.

Gillar det här inlägget? Du kommer att älska Clint nya bok, Detta Är Varför Vi inte Kan Ha Fina Saker: (Föräldraskap. Äktenskap. Galenskap) . Allvarligt, det är hysteriskt kul. Gå ta en kopia idag! GÅ!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar