Kuponger, Groupons, Holiday Inn

Jag har just kommit hem från en resa och bestämde mig för att kolla min kalender för att se när jag hade planerat in en massage som jag köpt från en daglig rabatt webbplats. Det kändes som en "gratis" massage eftersom jag hade betalat för i förskott. Utom jag låta det löpa över en månad sedan och skulle ha ponny upp en extra $20, plus tips, bara att använda den. Vad en del! Vid denna punkt, avkoppling var inte längre ett problem, jag ville bara få massage så jag skulle inte förlora de pengar som jag redan hade betalat tillbaka i januari när jag så optimistiskt köpt det. Du vet, "nytt År, Nya Du" och allt som jazz?

Kolla min Groupon-konto och insåg att jag hade missat massage helt var som att titta på en trail of broken dreams. Fondue-middag för två på en Smältdegel av vår bröllopsdag? Löpt ut. Lokala Washington, D.C., sightseeing tur? Vilken söt date night idé! Löpt ut.

Jag antar att det finns en konflikt mellan mina ser spännande möjligheter översvämning min inkorg på en trist vardag morgon och min anordnas tillräckligt för att faktiskt ta del av dem. Samma sak med presentkort. Jag är en återförsäljare dröm, på grund av någon anledning kan jag inte längre hålla upp med den här skiten. Varje glänsande nya presentkort gnistor optimism i mig, men snart blir bara en möjlighet för misslyckande. Jag antar att jag är en person som betalar för tanken för att göra något kul, men inte har tillräcklig uppföljning genom att få det att hända. De säger att förutse en händelse är ofta bättre än den insikten, men jag önskar att jag hade druckit några real fondue vid en viss punkt.

På senare tid har jag satte mig på biblioteket skyddstillsyn, eftersom dessa sena böter verkligen rack upp, och jag har svårt att koppla till en bok och veta att det kommer sannolikt att ge en större möjlighet att svika mig själv.

Jag gav upp på livsmedelsbutiker kuponger år sedan på grund av hur det fick mig att känna mig när jag skulle dumpa alla uppkrupen, oanvända bitar av papper i papperskorgen varje månad, efter att ha tagit sig tid för att klippa dem, organisera dem i högar, och, tja, inte mycket annat. Det var nästan en lättnad när de löpt ut, som de alltid gjorde, men då ett annat parti skulle komma, utmanar mig att bli en bättre person. Cykeln slutade aldrig. Det värsta var lite peel-off stickers fäst på min mat, och förklarade, "$1.00 ut NU!" Förutom att jag aldrig lagt märke till dem förrän jag kom hem, och NU var en bra 20 minuter för sent.

Som en driftig person som är känd för sin galna budgetering färdigheter, min oförmåga att få min samarbeta när det gäller kuponger, Groupons och det allmänna biblioteket är en källa till hemlig skam. Och när tonåringar för att knacka på min dörr för att sälja mig rabattkort för lokala företag? Jag kan lika väl lätt $20 i brand.

Jag har bara ett barn hemma, är inte extremt upptagen, och är känd för att vara någon som människor kan lita på. Så, varför förvränga? Är det för att Internet har stulit min uppmärksamhet span? Är det distraktion av en övervikt av SAKER runt mig? Eller, är det för att nu, i min mitten av 40-talet, jag är äntligen redo att släppa min freak flag fly med lite uppror, och om det innebär jettisoning min Tunnelbana belöningar kort, då blir det så?

Jag vet inte.

Men att bekänna detta för att du idag känns befriande, och det är också typ av gör att jag vill krypa ihop i en boll och ta en tupplur.

Eller få en massage.

Någon som har en kupong?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar