Främlingar, Jag Såg Att Du Tittar På Mina Barn Med Avsmak

Jag såg dig när vi kom in till restaurangen, min 7-och 4-åringar stöta i väntan personalen och trängs den redan smala gångvägen, min cranky 8 månader gamla gnäll för hans flaska trots att bara ha ätit innan vi åkte hem.

Jag såg dina ögon är vända mot varandra, en vetskap om att titta på "Åh, bra. Barn "utspärrade över era ansikten.

Jag såg att du knyter dina käftar och sitta rakare i dina stolar, förbereder sig för att bita dig i tungor så som du bit in i dina måltider, irriterad på den stökiga larm säker på att utgå från vårt bord.

Jag såg dig curl dina läppar när min 4-åring fick en plats eftersom min 7-åriga fastnat stolen bredvid Pappa trots att han hade kallat den stolen innan vi ens lämnat våra fordon.

Jag såg att du rulla ögonen när min 8 månader gamla tappade sin napp ... och hans skallra ... och alla fyra rum inställningar ... och salt och shakers peppar på marken, och mina äldre pojkar båda hoppade upp på möjligheten att "hjälpa till" att trycka på och knackar ner varandra i ett försök att få till objekt först.

Jag såg att du andas djupa, varma andetag av irritation när min 7-åring ville ha en tredje Shirley Temple och vi sade nej i stället för att ge upp och låta honom gå på en socker bender för den skull offentliga lugnt, vilket resulterade i en 5-minuters gnälla fest komplett med fot stampa och tabell näven.

Jag såg att du skakar du på huvudet när min 4-åring började skrika att han ville "bara en bit" av bröd och smör efter att han tidigare hade sagt att han ville inget och den sista biten hade varit uppslukas av mitt äldsta barn.

Jag såg dina händer flyger upp till din mun när min 8 månader gamla projektil kräktes vad som bara kan beskrivas som mosad morot, formel, och magsyra puré, stanken som omedelbart genomsyras luften och utan tvekan viftas i din riktning.

Jag såg dig, par som stirrade med avsmak på mina barn i det offentliga. Jag såg dig. Och vet du vad?

Jag knullar med dig.

Dessa barn är en mardröm, vad med sina ständigt tjafsa och avsaknad av volymkontroll. En jävla mardröm. På allvar. Jag fucking dör här borta.

Kanske du missförstod när jag försökte att sitta ner vid ditt bord efter din aptitretare hade kommit, tänker jag av misstag hade min väg tillbaka från badrummet till fel bord. Jag kan bara anta att det är därför du, med fårad ögonbrynen, snabbt dras man öppna stol vid bordet en bit närmare och sätta dina tillhörigheter på det, vilket tyder på sätet togs.

Du kanske trodde att jag skämtade när jag frågade om du skulle vilja göra ett skott eller 20 – av allt, tänka på dig: en Rödhårig Slyna, en Tre Vise Män, en cementblandare för allt jag brydde mig – och du skakade på era huvuden och tittade ner på dina plattor i förvirring.

Kanske du antog att jag var bara skämtade när jag sa att om du skulle låta mig gå med dig, skulle jag överväga att sälja en eller alla tre av mina avkommor på gatan, särskilt om de klagade en gång på att deras makaroner och ost var för cheesy och deras vatten var för blöt. Men jag var inte skämtade. Jag var på väg att göra det. Jag var detta jävla nära, jag svär till Gud.

Kanske du trodde att jag var för nyfiken när jag frågade hur du lyckades med att vinna en kväll på stan ensam: Barnvakt? Noga iscensatt kidnappning? Mord? "Berätta!" Jag bad dig. "Jag måste vet din hemlighet!"

Du kanske trodde att jag hade misstagit dig för någon annan när jag doppade mitt finger i din choklad mousse, slickade bort det, och frågade, i sann Vince Vaughn stil, om du ville få outta det tillsammans och göra vissa dåliga beslut. *wink*

Du ser, par som stirrade med avsmak på mina barn offentligt, jag är på min wit ' s end, som hänger på till den sista tråden i en snabbt nötas rep, desperat efter en utekväll där endast röv jag ha för att torka av och bara kräks jag måste städa upp är min egen. Och låt mig säga dig, par som stirrade med avsmak på mina barn i det offentliga, med vad jag har planerat, kommer det att finnas massor av ass och kräkas för många av oss.

Jag såg dig, par som stirrade med avsmak på mina barn i det offentliga. Jag såg dig. Och jag skulle gärna ge upp min labia majora och min vänstra bröstvårta – bra – om du vill bara du, pretty pretty please, ta mig bort härifrån till ... någonstans. Jag är inte kräsen. Jag ska gå NÅGONSTANS.

Kalla mig?

ADVERT

Lägg till din kommentar